Στον Ολυμπιακό έλεγαν πριν λίγες μέρες ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά οι εξελίξεις λένε άλλα αφού ο Ζοβάνε Καμπράλ είναι κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, με τον Πεπ Μπιέλ να οδεύει προς Άουγκσμπουργκ και τον Τζάκσον Πορόζο να αποχωρεί αφού θα διακοπεί ο δανεισμός του από την Τρουά.

Οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει έξι παίκτες εντός του μήνα και συγκεκριμένα τούς Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι, με τον Καμπράλ να ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα ως το 7ο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έχει και πορτογαλικό διαβατήριο, είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό αλλά το θέμα δεν προχώρησε τότε, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Σαλερνιτάνα, με τη φανέλα της οποίας έχει 2 γκολ σε 13 συμμετοχές φέτος στη Serie A.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν παρατήσει την περίπτωσή του και τον είχαν πάντα στη λίστα τους και τελικά όλα δείχνουν ότι θα τον κάνουν δικό τους, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για διακοπή του δανεισμού του στη Σαλερνιτάνα ώστε να έρθει, με την ίδια φόρμουλα, στην Ελλάδα.

Προς αποχώρηση Μπιέλ και Πορόζο

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Άουγκσμπουργκ προκειμένου να της παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Πεπ Μπιέλ ενώ αναμένεται να διακοπεί ο δανεισμός του Πορόζο από την Τρουά, με τα τουρκικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ήδη πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κασίμπασα επίσης με δανεισμό.