Η Σεβίλλη ηττήθηκε από τη Λανς και τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τους οπαδούς της να περιμένουν στο αεροδρόμιο την αποστολή και να λένε διάφορα, κυρίως προς τον Σέρχιο Ράμος.

Η ισπανική ομάδα ήθελε τη νίκη στη Γαλλία ώστε να πάρει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Europa League, το οποίο είναι και η αγαπημένη της διοργάνωση, αλλά τελικά έμεινε 4η και η Ευρώπη τελείωσε πρόωρα φέτος, γεγονός που δεν άρεσε στους οπαδούς της.

Αυτό έγινε σαφές και στην επιστροφή της Σεβίλλης στην πόλη αφού υπήρξε υποδοχή στο αεροδρόμιο, με τους παρευρισκόμενους οπαδούς να φωνάζουν διάφορα «γαλλικά» προς όλους και κυρίως προς τον Ράμος, ο οποίος τα ακούει σταθερά από την ημέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα.

Ένας αποκλεισμός που έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στη Σεβίλλη που δεν τα πάει καθόλου καλά ούτε εντός των συνόρων αφού βρίσκεται στη 16η θέση της La Liga, μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τις πρώτες 16 αγωνιστικές.