Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση της Euroleague μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές, ο Εργκίν Αταμάν όμως βρίσκεται στην 1η σε ό,τι αφορά τις τεχνικές ποινές αφού έχει δεχθεί 4 ως τώρα, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο προπονητή, με τις δύο να είναι στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο οποίο είχε αποβληθεί.

Οι Πράσινοι μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνουν συνεχώς στην κατάταξη, γεγονός που θα βοηθήσει, λογικά, ώστε να ηρεμήσει ο προπονητής τους, ο οποίος συνηθίζει να ζει έντονα τους αγώνες. Τόσο έντονα ώστε να έχει χρεωθεί με περισσότερες τεχνικές από όλους μέχρι τώρα και συγκεκριμένα με τέσσερις.

Οι δύο εξ αυτών, όπως προαναφέρθηκε, ήταν κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είχαν φέρει την αποβολή του Τούρκου προπονητή, τον οποίο ακολουθεί ο Άλεξ Μουμπρού της Βαλένθια με 3 τεχνικές ποινές, με τις δύο ομάδες μάλιστα να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (23/11), σε ένα παιχνίδι στο οποίο μάλλον είναι εύκολο να προβλέψει κανείς ότι θα υπάρξουν τεχνικές ποινές.

Πιο κάτω στη λίστα, με δύο, είναι οι Ερντέμ Τσαν, Όντεντ Κάτας, Πάμπλο Λάσο και Δημήτρης Ιτούδης.