Ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του τηλεοπτικού δικτύου Open TV και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ότι είναι ανοικτός σε μια πρόκληση στο TikTok με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κι αν στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στη συγκεκριμένη εκπομπή ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος κι ένας από τους κορυφαίους αθλητές (σε όλα τα σπορ) στον κόσμο, ανέφερε πως σε δέκα χρόνια ίσως να έχει το δικό του πολιτικό κόμμα, σε αυτό το απόσπασμα μίλησε και πάλι για την πολιτική, αλλά από ένα διαφορετικό πρίσμα.

«Αν έκανα TikTok με τον πρωθυπουργό, θα έκανα TikTokDance, ή θα έκανα TikTok challenge», δήλωσε ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής.

Τι είπε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επίσης, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι. Εκεί θα πάει με όνειρα να φορέσει και πάλι ένα μετάλλιο στο στήθος, ενώ ο απόλυτος στόχος είναι να υπερασπιστεί το χρυσό. Ο ίδιος, πάντως, σημείωσε πως θα είναι ικανοποιημένος με οποιοδήποτε μετάλλιο, αρκεί να πετύχει την επίδοση που επιθυμεί.

«Μια καλή επίδοση κι ας μη φέρει χρυσό, να φέρει ένα μετάλλιο. Το να βγω δεύτερος με αυτό που θέλω σαν επίδοση, θα είναι φανταστικό. Και παράλληλα θα σημαίνει ότι ο νικητής θα είναι καλύτερος και θα έχει κάνει μια μεγάλη επίδοση που είναι φανταστικό για το αγώνισμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Τεντόγλου ανέφερε, επιπλέον, πως από θέμα… εμφάνισης το πιο ωραίο μετάλλιο που έχει στην κατοχή του είναι αυτό που κέρδισε στο Τόκιο, ενώ θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά την ηθοποιό Εμιλι Ραντ.

Τέλος, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του και το αν είναι εσωστρεφής με όλους, απάντησε: «Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός. Είμαι το πιο ελεύθερο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Δεν είμαι έτσι γενικά όμως».