Περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, εξέταζε το πρωί της Πέμπτης το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με κατηγορούμενο έναν αλλοδαπό άνδρα και «θύμα» μια ανήλικη κοπέλα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Επρόκειτο για μία υπόθεση που είχε διαδραματισθεί τον Ιούνιο του 2013 στη Λαμία και σε βάρος του νεαρού άνδρα είχε σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς στον υπολογιστή του και σε ένα USB είχε βρεθεί γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας, η οποία τότε έκλεινε τα 18 της.

Τελικά ο κατηγορούμενος κηρύχθηκε αθώος, καθώς από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είχε συμπληρώσει τα 18 χρόνια αφού του απέκρυπτε την πραγματική της ηλικία. Η δε επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο των συνομιλιών που αντάλλασσαν μέσω Facebook και έγινε με τη συναίνεσή της.

Αυτά υποστήριξε και ένας Έλληνας φίλος του κατηγορούμενου που γνώριζε για τη σχέση του με την κοπέλα, καθώς είχαν γνωριστεί σε καφέ της πόλης. Κατέθεσε μάλιστα ότι «ήταν αρκετά ξεπεταγμένη και δεν έμοιαζε με ανήλικη».

Να σημειωθεί ότι στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, ενώ αντίθετα ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε κανονικά με τον συνήγορο του, αν και πλέον διαμένει στο εξωτερικό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.