Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν, όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος του 41χρονου αποθηκάριου μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι.

Το εύρημα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί του Σαββάτου, είναι σοκαριστικά.

Ο δράστης μαχαίρωσε πάνω από 29 φορές το θύμα του, όπως γράφει η «Ελευθερία του Τύπου».

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη ενισχύει την εκδοχή που από την πρώτη στιγμή εξετάζουν οι αστυνομικοί, ο δράστης και το θύμα να γνωρίζονταν.

Το σενάριο ενισχύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν από το σπίτι να λείπει μόνο το κινητό και το πορτοφόλι του άτυχου 41χρονου.

Το θύμα διέμενε με τη μητέρα του, η οποία όμως την ημέρα του εγκλήματος είχε πάει στην κόρη της. Οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του 41χρονου ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που του έκαναν και πήγαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει.

Το σπίτι έφερε την εικόνα έρευνας ενώ όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα αλλά και στους κάδους απορριμμάτων της γειτονιάς, δεν κατάφεραν να βρουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, αφού όπως όλα δείχνουν φρόντισε να το εξαφανίσει.