Έντονη είναι η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης από το Χαϊδάρι που ήταν έγκλειστη στο ψυχιατρείο στο Δαφνί. Η μητέρα της καταγγέλλει πως την απήγαγαν Ρομά ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ήδη εκδόσει Missing Alert.

Η ανήλικη εξαφανίστηκε την Τετάρτη (8/6) το μεσημέρι και το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Γεωργία Κ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η κοπέλα είχε μεταφερθεί προχθές (Τρίτη 7/6) από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο χθες κατά τα λεγόμενα της μητέρα της φαίνεται ότι την απήγαγαν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της ακολουθώντας νεαρό Ρομά. Μάλιστα η μητέρα της είχε καταθέσει μήνυση.

Η μητέρα της αναφέρει πως έκοψαν τα κάγκελα και μπήκαν στο δωμάτιό της

Η κοπέλα πρόσφατα ενώ είχε βγει βόλτα εξαφανίστηκε ξανά και βρέθηκε ξυλοκοπημένη με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Κ. 16 ΕΤΩΝ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️ 116000 https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tis-georgias-knbsp-16-eton/

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child on Wednesday, June 8, 2022

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.