Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» από τη διπλή άγρια δολοφονία στο Λουτράκι μίας 43 χρονης γυναίκας και ενός 42χρονου άνδρα. Τι έλεγε στο περιβάλλον της η 43χρονη για τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr φίλοι της 43χρονης αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 43χρονη είχε εκμυστηρευθεί σε φιλικά της πρόσωπα πως ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της ότι δεν θα της επιτρέψει να έχει σχέση με άλλον άνδρα.

«Η εμένα ή κανέναν», φέρεται να της έλεγε χαρακτηριστικά ο πρώην της δολοφονημένης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου την είχε χτυπήσει στο παρελθόν αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της 34χρονης, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Φλάμπουρο Λουτρακίου, με θύματα μια 43χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το korinthosnews.gr που μίλησε στο Mega αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφαλεια Κορινθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομήλικος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 43χρονης Ουκρανής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 43χρονης που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Τοπικά Μέσα όπως το loutraki365.gr και το loutrakiblog.gr αναφέρουν πως ο θάνατος των δύο θυμάτων προήλθε από βίαια χτυπήματα με μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Πηγή φωτογραφίας: loutrakiblog.gr