Ο 55χρονος επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη του οποίου η σύζυγος περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του, αφού χαρακτηρίζεται βαρύτατη, με τα εγκαύματα να καλύπτουν το 50% του κορμιού του.

Επιπλέον, σύμφωνα με το grtimes.gr, δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 55χρονο κανένα άλλο χειρουργείο. Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του συνεχίζεται από εντατικολόγους και πλαστικούς χειρουργούς.

Τι ισχυρίστηκε η σύζυγός του

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, η 48χρονη που επιτέθηκε με τη βενζίνη. Η ίδια ομολόγησε την πράξη της κατά του συζύγου της το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου στην κουζίνα της οικογενειακής ταβέρνας, που διατηρούσαν για χρόνια στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε και σκοπεύει να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο, αιτούμενη να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Στη 48χρονη απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση, φάνηκε ότι η 48χρονη φέρει σημάδια έντονων κακώσεων στο σώμα της, γεγονός το οποίο ισχυρίστηκε και ο πατέρας της, αλλά και η οικογενειακή τους φίλη, χθες, ως μάρτυρες υπεράσπισης ενώπιον του ανακριτή και σύμφωνα το πόρισμα ιατροδικαστικής εξέτασης που δείχνει εγκαύματα.