Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής είχε δει ήδη από την ηλικία των 11 ετών η Νικολέτα, η 17χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε άγρια στο διαμέρισμα που διέμενε με τη μητέρα και την αδερφή της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι. Την αποκάλυψη είχε κάνει, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ο πατέρας του κοριτσιού.

Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2016 όταν η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος τότε αδελφός της, είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες: δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο που σήμερα έχει αποβιώσει.

Οι αποκαλύψεις γι’ αυτό το περιστατικό είχαν ως αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να δέχεται ανηλεές bullying και να φεύγει τελικά με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της για την Αθήνα.

Η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τους δύο Αλβανούς να προφυλακίζονται αλλά να κρίνονται αθώοι λόγω αμφιβολιών σε πρώτο βαθμό, σε δεύτερο όμως καταδικάστηκαν με βαριές ποινές κάθειρξης. Όσον αφορά τον ηλικιωμένο, απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Σήμερα, ο 26χρονος τότε Αλβανός κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος φέρεται να είναι φυγόδικος στη Γερμανία.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον Πακιστανό

Την ίδια ώρα, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφο της Νικολέτας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Μάλιστα, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) έγινε και αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στην Αττική όπου διαμένουν ομοεθνείς του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πλέον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναζητεί δίοδο διαφυγής προς τα Βαλκάνια.