Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, η οποία βρήκε ασφυκτικό θάνατο με τον δράστη του εγκλήματος να της έχει κλείσει τη μύτη και το στόμα με το χέρι του. Η 17χρονη ήταν ημίγυμνη όταν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι τα μεσάνυχτα.

Η αστυνομία ψάχνει από χθες τον σύντροφο της νεαρής κοπέλας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Για με την υπόθεση μίλησε σήμερα στο Mega ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος. Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού, αναζητείται από όλες τις αρχές, είναι θέμα χρόνου» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του συντρόφου της άτυχης κοπέλας.

Σε ερώτηση για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.