Σοκ προκαλεί το οικογενειακό δράμα στη Λάρισα όπου μία 76χρονη που πέθανε το περασμένο Σάββατο κρατούσε κλεισμένη την 51χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι για 42 χρόνια.

Συγγενής της γυναίκας που πέθανε, που μένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας, μιλώντας στο onlarissa.gr σημείωσε ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πει το παραμικρό.

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλά. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν το έβγαζε καθόλου έξω. Είχα πει, θα κάνω καταγγελία, αλλά εκείνη με έβριζε και δεν μου μιλούσε. Άρχισε να με εκβιάζει» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η Αστυνομία το ήξερε. Το κορίτσι πήγε λίγο σχολείο, πήγε 2-3 τάξεις δημοτικό. Όλα τα χρόνια τρέχω για να σώσω το παιδί. Έλεγε ότι το παιδί δεν ήθελε να βγει. Το αγαπούσε το παιδί πολύ. Το κρατούσε γιατί έλεγε ότι φοβάται να βγει έξω. Τους έλεγα “τι θα γίνει το παιδί αν πεθάνει η μάνα του;”».