Μαφιόζικο χτύπημα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση με πυροβολισμούς στη Νίκαια ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής την Τρίτη 16 Νοεμβρίου σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών. Αλβανικά μέσα ενημέρωσης που ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση κάνουν λόγο για υπόθεση που σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι το θύμα φέρεται να χρωστούσε λεφτά σε αγνώστους με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρό τους.

Στο μεταξύ η ελληνική αστυνομία μπορεί να «βλέπει» μαφιόζικο χτύπημα, ωστόσο δεν έχει στοιχεία στη διάθεσή της που να στρέφονται σε συγκεκριμένα άτομα που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών. Οι άνδρες της ασφάλειας, όμως, που έχουν αναλάβει την υπόθεση υποψιάζονται ότι το χτύπημα έχει να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά την επίθεση βρέθηκε κοντά στον Κηφισό αυτοκίνητο που είχε πάρει φωτιά με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών.

Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας

Η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται το θύμα να συνομιλεί με κάποιον και ένα αυτοκίνητο να τον πλησιάζει. Από το πίσω παράθυρο, ο δράστης βγάζει το όπλο του και τον πυροβολεί.

Φοράει κουκούλα και γάντια και κάποια στιγμή βγαίνει ο μισός σχεδόν από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να στοχεύσει το θύμα του, το οποίο πέφτει στο έδαφος.

Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες: