Θέμα στον βρετανικό τύπο συνεχίζει να είναι το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και οι έρευνες της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών και του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν.

Δημοσίευμα της Sun, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες της Καρολάιν με το μωρό της και τον σύζυγό της, αναφέρει πως η αστυνομία απέτυχε να συλλάβει τους δράστες, στους οποίους αναφέρεται ως «ερασιτέχνες».

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για δέκα υπόπτους οι οποίοι βρίσκονται στην τελική λίστα των αρχών, με αστυνομικό να δηλώνει στη βρετανική σελίδα πως πρόκεται για σκληροπυρηνικούς δράστες.

Συγκεκριμένα δηλώνει ότι «είναι όλοι σκληροπυρηνικοί εγκληματίες διαφορετικών εθνικοτήτων» και προσθέτει ότι «είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος από ό, τι πιστεύαμε για να φτάσουμε εδώ, αλλά πλησιάζουμε».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κάτι δεν πάει καλά»

Εμπειρογνώμονες που έχουν παρακολουθήσει τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ενόχων λένε ότι τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο της Καρολάιν, η μυστηριώδης δολοφονία έπρεπε να είχε λυθεί, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

«Αν ήταν μια συνηθισμένη διάρρηξη θα είχε επιλυθεί μέχρι τώρα», δήλωσε στη Sun ο κορυφαίος εγκληματολόγος Απόστολος Λύτρας.

«Διαβάζουμε ότι δεν υπάρχει DNA, δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα, ότι υπάρχουν λίγα στοιχεία και όμως μοιάζουν με ερασιτέχνες. Κάτι δεν πάει καλά» υποστηρίζει ο εγκληματολόγος.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τρεις δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 11 Μαΐου εισέβαλαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά για να ληστέψουν και δολοφόνησαν μπροστά στο 11 μηνών μωρό της την άτυχη Καρολάιν, έχοντας δέσει χειροπόδαρα τον σύζυγό της, ο οποίος μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Νωρίτερα οι δράστες είχαν κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι με το ποσό των 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5) μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.