Σοκάρει η καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά δυο 15χρονα κορίτσια. Η είδηση, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega προέρχεται από το αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα φέρονται να ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου όταν οι δύο νεαροί άνδρες, μαζί με έναν ακόμη ο οποίος αναζητείται, μέθυσαν τα δύο 15χρονα κορίτσια. Στην συνέχεια οι άνδρες, σύμφωνα με την καταγγελία, μετέφεραν τα κορίτσια σε ξενοδοχείο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στο ξενοδοχείο και με τις κοπέλες να μην μπορούν να αντισταθούν λόγω του αλκοόλ που είχαν καταναλώσει, ένας από τους δύο προχώρησε στον βιασμό της 15χρονης ενώ τα άλλα δύο άτομα παρενοχλούσαν σεξουαλικά την άλλη 15χρονη σε άλλους χώρους του δωματίου.

Τα δύο κορίτσια, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μίλησαν στους γονείς τους για τα όσα βίωσαν και στην συνέχεια πήγαν στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ότι μία από τις δύο 15χρονες φέρει κακώσεις στα γεννητικά της όργανα.

Άμεσα ενημερώθηκε το τμήμα Ανηλίκων και οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των δυο αδελφών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για το τρίτο άτομο που φέρεται να συμμετείχε.