Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 41χρονος στη Χαλκίδα, που είχε κρύψει μέσα σε φορτηγό και συγκεκριμένα μέσα σε χαλιά μεγάλη ποσότητα με λαθραία τσιγάρα.

Στο όχημα του 41χρονου, που είχε φορτώσει το παράνομο εμπόρευμα από την οικία 66χρονου στις Αχαρνές Αττικής, εντοπίστηκαν 42.800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 600 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων που δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 66χρονου όπου διέμενε μαζί με 39χρονο, ο οποίος αναζητείται.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 760 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, 110 συσκευασίες καπνού των 50γρ. και 826γρ. χύμα καπνού που δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, καθώς και φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους οκτώ 8 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 27.580 ευρώ.

Οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων, σύμφωνα με σχετική έκθεση προσδιορισμού δασμών και φόρων του Τελωνείου Χαλκίδας, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 193.030 ευρώ.

(φωτογραφία αρχείου)