Μετανιωμένος δηλώνει ο 54χρονος ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο άνδρας το πρωί της Δευτέρας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια και φορώντας μία κουκούλα.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ όπως ανέφερε η συνήγορος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγο του, την οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αγαπούσε πολύ.

Επιπλέον η κ. Σπανάκη είπε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες καβγάδισαν αρκετά έντονα με τις φωνές να ακούγονται σε όλη την γειτονιά. Το 33χρονο θύμα βρέθηκε δολοφονημένο μέσα στο δωμάτιο του παιδιού της και ήταν πεσμένο μπρούμυτα κάτι που σημαίνει ότι πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση και πιθανότατα ευρισκόμενη με την πλάτη προς τον δολοφόνο του.

Πηγή φωτογραφίας: flashnews.gr