Αποφυλακίστηκε ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

Αφέθηκε ελεύθερος μετά από 24 χρόνια


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
20:41
19/12/2016
Αποφυλακίστηκε ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας
63
loading

Ο 45χρονος πλέον, Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 24 χρόνια, από τις φυλακές της Αγιάς όπου κρατούνταν. Όλα αυτά τα χρόνια είχε κάνει πάνω από 10 αιτήσεις αποφυλάκισης, η οποίες είχαν απορριφθεί όλες. Ακόμα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ποιος ήταν ο Κατσούλας

Γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.

Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες. Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993. Οι συγκατηγορούμενοί του τον σκιαγραφούσαν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Το χρονικό των «σατανιστών της Παλλήνης»

Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης». 19 χρόνια πριν, βρίσκονταν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών με την υπόθεσή τους να σοκάρει.

Όπως αναφέρειτ ο crime.gr με πλήρη συνείδηση για το τι έκαναν, οι δύο παιδικοί φίλοι, Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ Δημητροκάλης 19 ετών άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους.

Μαζί με τους δύο συλληφθέντες που υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό ο πρώτος και στο Στρατό Ξηράς ο δεύτερος, η αστυνομία συνέλλαβε και τη φίλη του Α.Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείτο για συνέργεια στις πράξεις τους.

Όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος, οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και προχώρησαν σε ανατριχιαστικες αποκαλύψεις για το τι έκαναν.

Ο Α.Κατσούλας και ο Ε. Δημητροκάλης διέπραξαν το 1ο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη σταγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Ε. Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία»

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.

Έτσι έπεσε η αυλαία στο μακάβριο έργο της «σατανικής τριάδος» δίνοντας το έναυσμα για ένα πρωτοφανή δικαστικό μαραθώνιο

Το προφίλ των τριών νεαρών σατανιστών

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, Ασημάκης Κατσούλας, γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Διέμενε έως τη σύλληψή του στην περιοχή της Κάντζας.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.

Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες.

Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993.

Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδος των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Ο Εμμανουήλ Δημητροκάλης με τη σειρά του εκπροσωπούσε τέλεια το προφίλ του ιδανικού εφήβου. Χαρακτηρίστηκε από συμμαθητές και φίλους σαν ένα χαμηλών τόνων παιδί. Πολύ καλός μαθητής, συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος. Προέρχεται από αστική οικογένεια, γεννημένος στις 9/4/74 στην Αθήνα. Κάτοικος Παλλήνης, χωρίς να γνωρίζει τον Κατσούλα πριν ο ίδιος μυηθεί στο σατανισμό. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν τον Δημητροκάλη να διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τη Δήμητρα Μαργέτη, πριν αυτή τον εγκαταλείψει για χάρη του Κατσούλα.

Η Δήμητρα Μαργέτη καταγόταν από μεσοαστική οικογένεια, ενώ διέμενε και αυτή στην Παλλήνη. Διέθετε χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν αρκετά περιζήτητη μεταξύ των συνομιλήκων της, ελέω της εξωτερικής της εμφάνισης. Γεννημένη το 1977 γνωριζόταν από πολύ μικρή ηλικία με τον Κατσούλα.

Προκαταρκτική εξέταση-Προδικασία

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 1994, οι τρείς νεαροί σατανιστές μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης και αφού ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών οδηγήθηκαν στον 19ο τακτικό ανακριτή Ευθύμιο Καταλιακό για την απολογία τους.

Ο Α. Κατσούλας στην εξάωρη απολογία του, προσπάθησε να διαψεύσει τις μαρτυρίες των συγκατηγορουμένων του που τον υποδείκνυαν ως «εγκέφαλο» της συμμορίας, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος εκτελούσε απλά εντολές. Εδωσε στον ανακριτή τα ονόματα 5 επιπλέον ανθρώπων διευρύνοντας έτσι το κύκλωμα των σατανιστών.

Ο Ε. Δημητροκάλης με τη σειρά του υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι υπήρξε θύμα του Α.Κατσούλα, ο οποίος τον πίεσε ψυχολογικά. Ομολόγησε την ενοχή του για το πρώτο έγκλημα, αυτό της 14χρονης Θ. Συροπούλου και μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Η 18χρονη Δ. Μαργέτη που κατά το συνήγορό της Α. Κούγια υπήρξε το τρίτο μεγάλο θύμα, πέρα από τις δύο δολοφονημένες γυναίκες, υποστήριξε και αυτή πως είχε πέσει θύμα ψυχολογικού εξαναγκασμού του Α. Κατσούλα.

Οι τρεις τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ύστερα από ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ως άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, για την πρόληψη τέλεσης αδικημάτων από μέρους τους και ως ύποπτοι φυγής. Παράλληλα ποινική δίωξη ασκήθηκε και στους Χ.Ζαβράς, Μ.Αναγνώστου, Β.Αγγελοπούλου, Μ.Ριγάκη και Α.Ριγάκη.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ύστερα από παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών στις 8 Ιουνίου 1995.

Αναπαράσταση

Στις 28 Ιανουαρίου έγινε η αναπαράσταση των δύο εγκλημάτων. Οι 3 νεαροί παραβρέθηκαν μαζί με τις διωκτικές αρχές στη Θέση Σέσι στο Κορωπί όπου και αναβίωσαν στιγμή προς στιγμή όλα όσα διαδραματίστηκαν τις βραδιές των δύο στυγερών εγκλημάτων.

Αρχίζει η δίκη των σατανιστών

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την έναρξη της δίκης των λεγόμενων «Σατανιστών της Παλλήνης». Σοκ προκαλούν οι ομολογίες και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των μακάβριων εγκλημάτων στην ελληνική κοινή γνώμη, η οποία για πρώτη φορά καλείται να αντιμετωπίσει πραγματικά φαινόμενα σατανισμού και παγανιστικές τελετές.

Οι 8 κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών, μεταξύ των οποίων εκείνες της: συμμετοχής, άμεσης συνέργειας, απλής συνέργειας, ανθρωποκτονίας με πρόθεση, αντιποίηση αρχής, παράνομης κακακράτησης, αρπαγής ανηλίκου, καθύβρισης θρησκεύματος, σύστασης συμμορίας, βιασμού, εμπρησμού και υπόθαλψης εγκληματία.

Συνήγοροι

Συνήγοροι υπεράσπισης ορίζονται από τους κατηγορουμένους οι : Παναγιώτης Ρουμελιώτης και Φώτης Αγγελόπουλος για τον Κατσούλα, Αντώνης Τράκας και Κωνσταντίνος Πλεύρης για τον Δημητροκάλη, ενώ την υπεράσπιση της Μαργέτη ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ορίζεται η δικαστής, Ευπραξία Μπαϊράμογλου

Κεκλεισμένων των θυρών...

Οι δικαστικές αρχές πριν από την έναρξη της δίκης και εξαιτίας της δημοσιοποίησης κατά την ανακριτική διαδικασία των πολύπλοκων καταθέσεων και των απολογιών των κατηγορουμένων στα ΜΜΕ, απαγόρευσαν τη δημοσίευση άλλων στοιχείων. Το δικαστήριο τελικά απαγόρευσε και τη μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση της δίκης, καθώς και την τηλεοπτική ή ραδιφωνική μετάδοσή της.

Συνέχιση δίκης

Στις 23 Ιουνίου 1995 οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιγράφοντας λεπτομερώς τη ζωή τους μετά την «μύηση» στο σατανισμό, αλλά απέφυγαν να μιλήσουν για τις εγκληματικές τους πράξεις.

Στις 27 Ιουνίου ο εισαγγελέας Μ.Ρασιδάκης, προτείνει την ενοχή και την επιβολή της ανώτατης προβλεπόμενης ποινής για τους Α.Κατσούλα, Ε.Δημητροκάλη, Δ.Μαργέτη, Β.Αγγελοπούλου, Μ.Ριγάκη και Α.Ριγάκη.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου του 1995, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καταδίκασε τους Α.Κατσούλα σε συνολική ποινή δύο φορές ισόβιας κάθειρξης και πρόσκαιρης κάθειρξης 12 ετών και 10 μηνών και τον Ε.Δημητροκάλη σε συνολική ποινή δύο φορές ισόβιας κάθειρξης και πρόσκαιρης κάθειρξης 9 ετών και 10 μηνών για την κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών, καθώς επίσης για αντιποίηση δημόσιας εξουσίας, παράνομη κατακράτηση, αρπαγή ανηλίκου, καθύβριση του θρησκεύματος και σύσταση προς διάπραξη κακουργημάτων. Επιπρόσθετα, ο Ασημάκης Κατσούλας για βιασμό, ενώ ο συναυτουργός του Ε.Δημητροκάλης για απλή συνέργεια.

Από την άλλη η συγκατηγορούμενή τους Δ.Μαργέτη, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης 17 ετών και 4 μηνών (αφού της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας) όπως επίσης για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου.

Οι Β.Αγγελοπούλου και Α.Ριγάκη για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και ψευδορκίας καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 16 μηνών με 3ετή αναστολή.

Από την άλλη για την Μ.Ριγάκη το δικαστήριο αποφάσισε την 7μηνη φυλάκισή της με 3ετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι Χ.Ζαβρας και Αγγ.Αναγνώστου απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες.

Δευτεροβάθμιο όργανο (Έφεση)

Δύο χρόνια αργότερα οι τρεις καταδικασθέντες μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, ζήτησαν την επανεξέταση κατ’ουσίαν της υπόθεσης από ανώτερο όργανο.

Στις 8 Δεκεμβρίου 1997 το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών συνεδρίασε στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με τους Α.Κατσούλα, Ε.Δημητροκάλη και Δ.Μαργέτη να αποσκοπούν στη μείωση της ποινής που ορίστηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου, ο εισαγγελέας της έδρας, Δ.Μαλακάσης πρότεινε να κριθούν ένοχοι όπως και πρωτοδίκως οι δύο άνδρες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως χωρίς ελαφρυντικό και η γυναίκα έχοντας το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας για απλή συνέργεια στο φόνο της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου.

Τελικώς, στις 24 Δεκεμβρίου το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή των κατηγορουμένων επικυρώνοντας τη πρωτόδικη ποινή τους.

Τριτοβάθμιο όργανο. (Αίτηση αναίρεσης)

Στις 17 Ιανουαρίου το Ε’ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του δικαστή Ευάγγελου Κρουσταλάκη για να εξετάσει τις αιτήσεις αναιρέσεως της πρωτοβάθμιας ποινής που είχαν καταθέσει οι Ε.Δημητροκάλης και Α.Κατσούλας.

Οι αιτήσεις θα απορριφθούν από το τμήμα του Αρείου Πάγου, ενώ την ίδια τύχη θα έχει και η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Π.Ζαβολέας, ο οποίος διαφωνόντας κατ’ουσίαν με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, που καταδίκασε την Δ.Μαργέτη με τη κατηγορία της απλής συνέργειας σε εγκληματική πράξη, ζήτησε την καταδίκη για άμεση συνέργεια και ηθελημένη συμμετοχή, χωρίς το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Η αίτηση του Π.Ζαβολέα απορρίφθηκε στις 30 Ιουνίου του 1998.

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

63
σχόλια
 1. avatar ΝΑΝΑ1

  ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ .., ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ... ΜΕΣΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

 2. avatar Χρηστος Κ. (καθηγητης μπουγατσοποιιας και μπουγατσολαγνος)

  εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο στην περιπτωση του κατσουλα ειναι οτι μοιαζει τρομερα με τον τσιπρα.....
  ιδια φατσουλα με τον τσιπρα εχει....
  συμπαθητικες φατσουλες και οι 2, ενω κρυβουν εναν απιστευτο εγωιστικο, μοχθηρο και σαπιο κοσμο μεσα τους!

  1. avatar Φρικουλας

   Πολύ σωστός.Πάμε για μπουγάτσα?

 3. avatar Στέλλα Πολυχρονίδου

  Αφαιρεσε αυτος και η παρεα του τη ζωη σε καποια ατομα και τωρα μπορει να συνεχισει τη δικη του ζωη σαν να μην εγινε τιποτα,ανενόχλητος...ετσι απλα!Συν οτι δεν αποκλειεται να το ξανακανει και καποιος απο ολους/ες εμας να ειναι ο/η τυχερος!Εχουμε καταντησει ως χωρα ξέφραγκο αμπελι!

  1. avatar Χρηστος Κ. (καθηγητης μπουγατσοποιιας και μπουγατσολαγνος)

   φημες λενε οτι θα ειναι και υποψηφιος βουλευτης του συριζα ή της χρυσης αυγης στις επομενες εκλογες.....αχχαχαχαχαχαχαχαχα

 4. avatar Δε ντρέπεσαι εσυ

  ΚΑΚΤΕ εσύ δεν ντρέπεσαι μου δένεται.....Είναι σώφρων οι 3 σατανιστές και σκότωσαν προ μελέτης και βίασαν βεβήλωσαν τα ανυποψίαστα θηράματα τούς....κατάλαβες ΚΑΚΤΕ γιατί κοντά 30 χρόνια η Κοινή γνώμη είναι σε βρασμό;ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ νορμάλ σώας τα φρένας λειτουργούσαν με ηρεμία....οι σατανιστές....εγώ το μόνο πού ευχομε είναι 1 όχι άλλη τιμωρία αρκετά χρόνια έμειναν μέσα με εξόδους βέβαια και σωστή μεταχείριση από το σωφρονιστικό συστημα ....αγροτικές φυλακές.....πόστα μες τη φυλακή σαν δημ. υπαλλήλων. Το θέμα είναι να έχουν καταλάβει τι έκαναν και να έχουν μετανιώσει αν και αυτό δεν φέρνει πίσω τα θύματα ούτε βοηθάει τα ορφανά και τους γονείς των θυμάτων.

  1. avatar Χρηστος Κ. (καθηγητης μπουγατσοποιιας και μπουγατσολαγνος)

   ατομα σαν τον κατσουλα και την παρεα του ειναι τοσο ψυχικα διαταραγμενα που δεν μετανιωνουν ποτε και για τιποτα....ρωτα και ενα καλο ψυχιατρο να στο πει...
   τωρα βγηκε και αυτος ο παρανοικος κατα συρροη δολοφονος εξω και θα παριστανει τον γοη με την μαριετη την γοησα.....
   θα κανει και τον μετανιωμενο που και καλα παει και στην εκκλησια.....
   ο κουγιας του παραδιδει ηδη μαθηματα υποκρισιας....

 5. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

  Παλι βγηκαν οι κάθε λογης δικαστες και δικαζουν ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...!!!
  Μια απλη ερωτηση με τα δικα τους μετρα και σταθμα...
  Ο Νορβηγος που το 2011 σκοτωσε εν ψυχρω 89 παιδια ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘEI;;; Για οσους δεν το γνωριζουν δικαστηκε με 21 χρονια φυλακιση...
  [[[βεβαια με τα δεδομενα των ελληναραδων θα επρεπε να τον ριζουν σε μια μηχανή του κιμα και μετα σκυλοτροφή]]]
  Δηλαδη οι Νορβηγοι είναι τοσο πισω και οι ελληναραδες τοσο μπροστα;;;
  ΒΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.

  1. avatar supi

   Θες απάντηση προοδευτικέ και θεωρητικέ του πόλου; Η θανατική ποινή ή ο ισόβιος εγκλησμός χωρίς δυνατότητα έφεσης κτλ! Αυτή είναι μόνο η ποινή για άνθρωπο που σκοτώνει όχι κατα λάθος, όχι εν βρασμώ, όχι σε άμυνα αλλά οργανωμένα 89 παιδιά!!! Και επειδή εγώ έχω κάνει και εγκληματολογία στο πανεπιστήμιο και ξέρω και την κατάσταση στις φυλακές μας σε ρωτάω: υπάρχει περίπτωση ο εγκλεισμός σε ελληνική φυλακή να σωφρονήσει έναν άνθρωπο που είχε \"κολλητό\" το σατανά, έπαιρνε εντολές από αυτόν και τις εκτελούσε; Θα έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο μόνιμα και μετα στη φυλακή!!! Καλός ο ανθρωπισμός και ο προοδευτισμός! Προσπάθησε όμως πρώτα να βελτιώσεις τις υποδομές σου και μετά τα ξαναλέμε!!!

  2. avatar τολια λαυρανου

   αυτα τα ωραια να τα πεις στους γονεις κ στα παιδια των θυματων οχι σε μας!!

 6. avatar Crhis

  Ο καθενας ειναι αξιος των πραξεων του και των επιλογων του. Αν επρεπε να μεινει 100 η 200 χρονια δεν ξερω αλλα σιγουρα ο Θεος θα τον κρινει με τα δικα του μετρα! Περα απο αυτο ομως ας σκεφτει ο καθενας απο εμας τι κανει για να ερθει κοντα στο Θεο και τι συνεπειες απολαμβανουμε οταν ειμαστε μακρια απο τον Θεο Πατερα μας! Πως θα προστατευσουμε τα παιδια μας απο τον σατανα αφου εμεις με τη ζωη μας τα σπρωχνουμε σ\'αυτον!
  Ας αναλογιστουμε ποιος απο εμας προσευχηθηκε εστω και ενα λεπτο για την ψυχη αυτου του ανθρωπου και οταν ειμαστε ετοιμοι ας αρχισουμε να πεταμε πετρες και πριν αρχισουμε να μην ξεχναμε...
  Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω!
  Καλα και ευλογημενα Χριστουγεννα αδερφια!

  1. avatar supi

   Μέχρι να τον κρίνει ο Θεός , εγώ θα έλεγα να μείνει μέσα!!! Δε χρειάζεται να \"επιβαρύνει\" τη θέση του και άλλο! Παράλληλα εσύ μπορείς να πρασεύχεσαι για την ψυχή του σατανιστή-βιαστή-δολοφόνου έτσι ώστε να του \"αναγνωριστούν\" ελαφρυντικά!

 7. avatar ήμαρτον & έλεος μαζί

  Σκότωσαν δύο ανθρώπους και βασανίζουν ακόμα και σήμερα τους ανθρώπους που έμειναν πίσω να θρηνούν και μιας και σωφρονίστηκαν τους αφήσε όλους ελεύθερους η δικαιοσύνη! [...]

 8. avatar ισόβια

  Τελικά η ανθρώπινη ζωή δεν έκτιμάται περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Τώρα θα μου πεις, τι θα κερδίσω εγώ εαν μείνει 200 χρόνια μέσα; Την ησυχία μου πως εκεί έξω δεν θα κινδυνεύει το παιδί μου τουλάχιστον. Κάτι μου λέει πως δεν θα αργήσουμε να έχουμε νέα του, είτε από λόγους εκδίκησης είτε από την α@@μία που και την μ@@@κία που τον δέρνει τόσα χρόνια.

 9. avatar ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

  Ανησυχώ...

 10. avatar τωρα που βγηκε…

  θα ειναι αγιο παιδι...του κατηχητικου...τετοιοι τυπου που διαπραττουν τοσο ειδεχθη εγκληματα με τοση ψυχραιμια και σε πληρη συνειδηση, δεν πρεπει να βγαινουν ποτε!!! συντομα θα εχουμε νεα του κατι μου λεει...

 11. avatar ρε

  μόνο αν φερνουνε πισω στη ζωη τα θυματα τους θα πρεπει να εξεταζονται οι αιτησεις αποφυλακισης τους

 12. avatar Δσφψ

  Για κάποιον που εγραψε οτι παντρευτηκε η μαργετη εχει χωρίσει εδω και 1.5 χρόνο. Το θέμα δεν ειναι αυτο. Το θέμα είναι ότι επρεπε να σαπίσουν στη φυλακη. Δεν μπορεις να βαζεις στη φυλακη αυτους που χρωστσνε στο δημοσιο και να βγαζει τους δολοφόνους. ΑΙΣΧΟΣ!!!

 13. avatar Κμ1

  Με λιγα ευρω γινονται πολλα ατυχηματα .πολλα ατομα ψαχνουν για εξτρα μεροκαματο . Για οποιον καταλαβε

 14. avatar alexandergreek

  Η δικαιοσύνη οφείλει να αναμορφώνει αλλά και να δίνει κάποιες ποινές για λόγους αποτροπής. Φυσικά εδώ μέσα έχουμε οπαδούς του λιντσαρισμάτος. Πιστεύετε στις σκληρές ποινές και όχι στη δεύτερη ευκαιρία. Είστε ανελέητοι με το πρόσχημα της βαρύτητας των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν.

  Σας παραπέμπω λοιπόν στον άγιο Διονύσιο που συγχώρεσε και έκρυψε το φονιά του αδερφού του. Δεν λέω να δώσουμε γενική αμνηστία αλλά να πάρουμε μία ιδέα από χριστιανική αγάπη.

  1. avatar supi

   Όπως έγραψα και σε έναν ομοϊδεάτη σου πιο πάνω, οι άνθρωποι αυτοί ήταν πρώτα από όλα ψυχικά ασθενείς!!! Κλείνοντας τους σε Ελληνική φυλακή , τι ποσοστό σωφρονισμού τους δίνεις; Ποιός ασχολήθηκε μαζί τους; Με την ψυχική υγεία τους; Ποιος μου εγγυάται πως ο Κατσούλας αύριο δε θα ακούσει \"his master\'s voice\" και δε θα το ξανακάνει;

  2. avatar mariasofi

   έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε....επειδή έζησα από κοντά την ιστορία αυτή και διάβασα και έγγραφα της δικογραφίας πρέπει να σου πω ότι η περιγραφή που έχει το άρθρο δεν είναι ούτε το 1% αυτών που έκαναν...δεν θα μπορούσες να αντέξεις την φρίκη που έσπειραν τα τρία τέρατα...μην βλέπεις τις ωραίες φατσούλες τους και τους έχεις για παιδάκια που παραστράτησαν...τέρατα είναι και πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι για να τους έχουν ελεύθερους..

  3. avatar ΛΟΥΛΑ-ΚΙ

   Την δεύτερη ευκαιρία ας τη δώσει ο Θεός στην επόμενη ζωή τους. Γι\'αυτήν εδώ τη ζωή, την ευκαιρία την είχαν και την έχασαν όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτά που έκαναν. Δεν έκλεψαν. Κατέστρεψαν ολόκληρες οικογένειες.

 15. avatar …..

  Ο Δημητροκαλης αποφυλακυστηκε αρχές του 2014 πριν 2.5 χρόνια.

 16. avatar sssssss

  Την μαργιετη την εβγαλαν εξω πριν απο χρονια και μαλιστα παντρευτικε [χαρα σ αυτον που την πηρε]εκανε και παιδια και ολα μελι γαλα,ωραια δικαιωσυνη

 17. avatar Thanos77

  Ετσι ειναι κυριοι...βγαινει τωρα ο τυπας στα 45 να συνεχισει την ζωουλα του.ειναι σοκαριστικο.οι ανθρωποι της δικαιοσυνης ζουνε σε αλλον πλανητη που ολοι εμεις δεν βλεπουμε.ουτε το Χαμπλ δεν μπορει να τον δει.

 18. avatar Κρίτων

  Τώρα που βγήκε θα μπορέσει να συνεχίσει την εγκληματική του δραστηριότητα. Δεν είναι από τους τύπους που παρασύρθηκαν στο έγκλημα. Ήξερε τι έκανε. Και το ήθελε αυτό που έκανε.

 19. avatar ____

  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

  1. avatar …..

   Χαζομάρες. Αυτός είναι ο νόμος. Μην ανακατεύετε πια παντού τα πάντα...

  2. avatar Almarko

   Ειπάμε ρε φίλε άλλοι ειδήση είναι αυτοι εδώ

  3. avatar Αϊντέ

   Ναι αυτοί τον ελευθέρωσαν με προεδρικό διάταγμα... αϊντε βγήκαν πάλι τα προβατάκια....

   1. avatar αιντε απλυτε

    σε καλη μερια η 13 συνταξη του παππου σου...

    1. avatar χχχ

     Άιντε πάλι με τους άπλυτους..... Η ίδια μπούρδα συνέχεια.

     1. avatar αιντε κ υπουργος

      εσυ κ ο ..... καντε μπανιο [...]

     2. avatar χχχ

      Πλύσου πρώτα εσύ κι άσε με εμένα.... Άιντε πήξαμε από εξυπνάδες....

 20. avatar Αν ειναι δυνατόν

  ΑΙΣΧΟΣ !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει