Ένας 27χρονος κι ένας ανήλικος κατηγορούνται για τρεις διαρρήξεις και κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια στη Σπάρτη και χωριά κοντά στην πόλη, υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  ο 27χρονος και ο ανήλικος μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, από τις 3 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου είχαν ανοίξει πέντε σπίτια στην Σπάρτη και σε χωριά κοντά στην πόλη.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, που η αξία τους ξεπερνά τις 28.000 ευρώ.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την ασφάλεια Σπάρτης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 27χρονου και του ανήλικου καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.