Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βιάστηκε και σκοτώθηκε από δύο άνδρες το 2018 στη Ρόδο, ευχήθηκε στο παιδί της, που σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του.

«Σήμερα κοριτσάκι μου είναι η μέρα των γενεθλίων σου. Εδώ και πολλές μέρες πονάω και πονάω και πονάω και αυτός ο πόνος καθημερινά γίνεται ανυπόφορος» γράφει, μεταξύ άλλων, η Κούλα Αρμουτίδου.

«Κοριτσάκι μου μικρό, παιδί μου καλό, πού πήγαν τα όνειρά σου; Πού πήγαν όλα αυτά που ήθελες να πραγματοποιήσεις; Τι γίνανε; παγερά μάρμαρα; Να ‘ρχόμαστε με την τούρτα και τα κεράκια των γενεθλίων σου, πάνω στα κρύα μάρμαρα» ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της Ελένης

«Ελένη μου, 15/1/97 γεννήθηκες και γέμισε η αγκαλιά μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου πληρότητα και αγαλλίαση. Ήρθε ξαφνικά μια τραγική ημερομηνία και μου δολοφόνησε τα πάντα. 28/11/2018.

Προσπαθώ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να σταθώ όρθια. Σ’ αυτό με βοηθάει ο πατέρας σου. Αν δεν τον είχα αυτόν τον άνθρωπο τι θα έκανα σ’ αυτήν την παλιοζωή; Ευτυχώς που με βοηθάει σε όλα. Στήριγμα και συμπαράσταση σε όλα.

Πάντα τα δικά του θέλω σε τελευταία προτεραιότητα. Σήμερα κοριτσάκι μου είναι η μέρα των γενεθλίων σου. Εδώ και πολλές μέρες πονάω και πονάω και πονάω και αυτός ο πόνος καθημερινά γίνεται ανυπόφορος. Είναι σαν τσουνάμι που σε καταβροχθίζει και παίρνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ελένη μου, αυτό που με παρηγορεί είναι ότι τα περισσότερα χρόνια μου περάσανε. Ίσως με απομένουν πολύ λίγα. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα συναντηθούμε και δεν θα επιτρέψω κανέναν να μας χωρίσει.

Κοριτσάκι μου μικρό, παιδί μου καλό, πού πήγαν τα όνειρά σου; Πού πήγαν όλα αυτά που ήθελες να πραγματοποιήσεις; Τι γίνανε; παγερά μάρμαρα; Να ‘ρχόμαστε με την τούρτα και τα κεράκια των γενεθλίων σου, πάνω στα κρύα μάρμαρα.

Πού είσαι Ελένη μου; Περιμένω να ‘ρθεις. Περιμένω να ανοίξει η πόρτα και να πεις, ήρθα μαμά και εγώ να πανηγυρίζω. Ε, ξύπνα τραγική μητέρα, μην πιστεύειες σε ψεύτικα θαύματα, γιατί, γιατί, γιατί;».

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ15/1/97 γεννήθηκες και γέμισε η αγκαλιά μου,η ψυχή μου και η καρδιά μου πληρότητα και αγαλ λιαση.Ήρθε…

Posted by Koula Armoutidou on Monday, January 15, 2024