Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του ανελέητου ξυλοδαρμού του 4χρονου στα Μέγαρα και των τριών ανήλικων αδερφών του από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Εκτός από τον 4χρονο από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, θύματα ξυλοδαρμού έχουν πέσει και τα άλλα τρία ανήλικα αδέρφια του από τον 23χρονο στον καταυλισμό των Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, όπως και ο 4χρονος νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με το ένα εξ αυτών να μεταφέρεται με σπασμένο χέρι και να υποβάλλεται σε χειρουργείο στο ορθοπεδικό.

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα ανήλικα αγοράκια στα χέρια του, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους. Στις ερωτήσεις απαντάνε ότι άνθρωπος αυτός τους φερόταν άσχημα, τα έδερνε και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» ο συγγενής της μητέρας των παιδιών είπε ότι έμαθε πώς ο δράστης κρύβεται στα Μέγαρα. «Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης», είπε.

Πρόσθεσε ότι ο 4χρονος υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο και ότι οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. «Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα», ανέφερε ο ίδιος.

Βιολογικός πατέρας 4χρονου: Ο μικρός είναι σοβαρά

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά» είπε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.