Σαρωτική ήταν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές. Τα υποψήφια κόμματα έβγαλαν από την φαρέτρα τους τα δυνατά τους «όπλα» αλλά και celebrities για τη μάχη του σταυρού. Ωστόσο, κάποιοι δεν τα κατάφεραν να εκλεγούν. Ποιοι διάσημοι μένουν εκτός Βουλής:

Το μοντέλο και ηθοποιός Νόνη Δούνια

Νόνη Δούνια

Η Νόνη Δούνια ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων και φαίνεται πως δεν καταφέρνει να εκλεγεί.

O ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός,  Σταύρος Νικολαΐδης ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

O ράπερ Mιθριδάτης Χατζηχατζόγλου

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Μιθριδάτη Χατζηχατζόγλου, τραγουδιστή του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια», με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση. Ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Νότιο Τομέα Αθηνών αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Η σεναριογράφος-ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά

Τη στήριξη των πολιτών ζητούσε η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Χατζησοφιά, η οποία όμως δεν κατάφερε να πείσει τους πολίτες του Βόρειου Τομέα Αθηνών καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο «DJ Rico» Βαγγέλης Σερίφης

Ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς DJ Rico είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον χώρο του χιπ-χοπ. Ο μουσικός και εκπαιδευτικός ήταν υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα στον Δυτικό Τομέα Αθήνας αλλά δεν εξελέγη.

Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο συνθέτης και ερμηνευτής Διονύσης Τσακνής

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ ήταν ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, Διονύσης Τσακνής που διατελέσει πρόεδρος της ΕΡΤ, θέση από την οποία παραιτήθηκε αλλά δεν εξελέγη.

Υποψήφια με το ΚΚΕ η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου

Ελένη Γερασιμίδου

Η ηθοποιός Ελένη Γεραμισίδου έδωσε για μία ακόμη φορά τη μάχη της ψήφου με το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Υποψήφια με το ΚΚΕ η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη

Η Λίλα Καφαντάρη υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Κορινθία, βγήκε πρώτη σε ψήφους αλλά δεν μπαίνει στη Βουλή επειδή είναι χαμηλό το ποσοστό του ΚΚΕ.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων