Σε δυο εβδομάδες το αργότερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα καύσιμα όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Καταβάλλονται προσπάθειες για συντομότερη λειτουργία της πλατφόρμας. Το αργότερο τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα καύσιμα για να εφαρμοστεί η κυβερνητική στήριξη για την επιδότηση στα καύσιμα και σε πετρέλαιο κίνησης», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Όσον αφορά στο πιστοποιητικού εμβολιασμού ο κ Οικονόμου είπε: «Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών για την κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού».

Για την συζήτηση που γίνεται όσον αφορά στην κατάργησή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Θα περιμένουμε», είπε, «τις εισηγήσεις των ειδικών και θα τοποθετηθούμε».

Όσον αφορά την 4η δόση τόνισε ότι «είναι επίσης θέμα επιστημονικό, όταν έχουμε κάτι να πούμε θα προβούμε σε ανακοινώσεις».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.