Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι μέχρι μια μεγάλη ηλικία θεωρούσε ότι ήταν υιοθετημένη.

«Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μιχαηλίδου στο «MEGA Καλημέρα», εξηγώντας ότι κάποιοι από τους λόγους που πίστευε κάτι τέτοιο ήταν το γεγονός ότι «οι γονείς μου είναι μαζί από τα 15 και με έκαναν στα 35» και ότι είναι «μοναχοπαίδι».

«Είχα πειστεί. Είχα και κάποιον συμμαθητή που επέμενε σε αυτό. Είχα πειστεί ότι αφού με έκαναν 20 χρόνια μετά σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί και υιοθέτησαν. Και πάντα έλεγα ότι δεν μου κάνει καμία διαφορά», σημείωσε η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Πείστηκα ότι δεν είμαι υιοθετημένη στα 15 μου, αλλά δεν μου έκανε καμία διαφορά, πραγματικά», αποκάλυψε η ίδια και στη συνέχεια μοιράστηκε μια ιστορία, από προσπάθεια που είχε κάνει να «ερευνήσει» την… προέλευσή της:

«Στο Δημοτικό είχα ζητήσει από τη μητέρα μου το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου και τις είχα πει -για να μην τη στενοχωρήσω- ότι κάνουμε μια εργασία στο σχολείο και ότι μας ζήτησαν τα πιστοποιητικά για να τα κολλήσουμε στους τοίχους», εκμυστηρεύτηκε η κ. Μιχαηλίδου.

«Δεν μου το έδωσε ποτέ, οπότε αυτό λειτούργησε ως τεκμήριο για να επιβεβαιώσω ότι (σ.σ δήθεν) ήμουν υιοθετημένη», πρόσθεσε γελώντας.