Παρά το γεγονός ότι καταγράφονται πλέον αρκετές χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας καθημερινά και οι προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για 10.000 ανά εικοσιτετράωρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πραγματοποιηθεί αύριο η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας δια ζώσης, στην αίθουσα της Γερουσίας, στη Βουλή.

Από την έναρξη της πανδημίας θα είναι η πρώτη φορά που οι 157 βουλευτές θα δώσουν το παρών από κοντά· αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξουν δύο – τρεις απουσίες για προσωπικούς λόγους και ουχί πολιτικούς.

Πού θα εστιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα προβεί σε έναν απολογισμό των τομών που έχει πετύχει η κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που είχε δώσει προεκλογικά.

Παράλληλα αναμένεται να ασκήσει κριτική κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και την πανδημία για πολιτικούς λόγους εννοώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα μέτρα που λαμβάνει το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο υγείας με τους συναρμόδιους φορείς έναντι της πανδημίας της Covid 19. Τέλος ειδική αναφορά θα γίνει στο επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έχει προγραμματιστεί για τον τριήμερο 3 με 5 Δεκεμβρίου.