Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, την κατηγορεί ότι καθώς καταρρέει η εκλογική στρατηγική της, είναι φυσικό να ζητάει καταφύγιο στη συκοφαντία, στη διαστρέβλωση και στην επιλεκτική ανάγνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα, τη στιγμή αυτή, υπάρχουν δυο προτάσεις εξουσίας στην Ελλάδα. «Η μία του ΣΥΡΙΖΑ, που επιλέγει τη διαγραφή του χρέους, την άρση της λιτότητας και τα καθαρά χέρια στη διακυβέρνηση της χώρας. Η άλλη της ΝΔ που θα συνεχίσει να κάνει ό,τι της πει η τρόικα. Είναι ο δρόμος της φτώχειας και του εθνικού μαρασμού» σημειώνει.

Ο κ. Λαπαβίτσας διευκρινίζει ότι οι απόψεις του είναι από χρόνια γνωστές και τεκμηριωμένες και προσθέτει ότι συμπαρατάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.

Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να δεχτεί φωνές που του έχουν ασκήσει έντονη κριτική, αυτή είναι η δύναμή του και γι’ αυτό θα κυβερνήσει τη χώρα, επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Λαπαβίτσας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.