Ένα από τα βασικά αιτήματα που είχαν θέσει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν να τους ενημερώσουν εάν γίνεται εκτενώς οι υπουργοί για το κυβερνητικό έργο που παράγεται στο χαρτοφυλάκιό τους, προκειμένου να έχουν μια σφαιρική εικόνα για τα όσα συμβαίνουν αλλά και να τους λύνονται μια σειρά από απορίες – ενίοτε και μια σειρά από αιτήματα που έχουν.

Το Μέγαρο Μαξίμου θεώρησε εύλογη την απαίτησή τους και για τον λόγο αυτό, όπως μαθαίνουμε, τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έχουν ξεκινήσει να ενημερώνουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιό τους.

Οι ενημέρωση γίνεται όπως είναι φυσικό αυτό τον καιρό με τηλεδιασκέψεις και όχι δια ζώσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι μέχρι στιγμής επικοινωνία με τους «γαλάζιους» βουλευτές είχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Και έπεται συνέχεια όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες.