Εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, καταφέρεται με σχόλιό του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και καλεί τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να απαντήσει.

Συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει: «Για άλλη μια φορά, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης προκαλεί το κοινό αίσθημα και εκθέτει την κυβέρνηση. Αφού μας είπε ότι θα ήταν “περιττή” η οικονομική ενίσχυση σε μια περίοδο που μετράμε δεκάδες χιλιάδες απολύσεις και η εργασιακή ανασφάλεια μεγαλώνει, συνέχισε απτόητος “βαπτίζοντας” λίγο-πολύ τους μακροχρόνια άνεργους αδήλωτους εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους.

Αν ο κ. υπουργός έχει στοιχεία ότι απασχολούνται κάπου παράνομα οι 300.000 άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, που ακόμη και μετά τις εξαγγελίες δεν δικαιούνται το επίδομα των 400 ευρώ, τότε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα. Γιατί αυτό σημαίνει ότι με την ανοχή του ίδιου, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και αφήνουν ανεξέλεγκτη πλήρως την αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εργασιακή ζούγκλα. Ο υπουργός Εργασίας οφείλει να απαντήσει».