Σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου δεν μπήκαν οι εκπρόσωποι του έθνους ως είθισται, αλλά μέλη του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής προκειμένου να τιμήσουν με εορταστική εκδήλωση την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η προϊσταμένη του τμήματος Βιβλιοθήκης Πόλης (που στεγάζεται στο πάλαι ποτέ Καπνεργοστάσιο επί της οδου΄Λένορμαν) και Συστημάτων Διαχείρισης Βιβλιοθήκης, κυρία Ελένη Αντωναράκου, με θέμα: «Η καθημερινότητα των ανθρώπων στη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού Πολέμου ΄40-΄41 και της Κατοχής».

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Μικτή Χορωδία των Αποφοίτων της Λεοντείου Σχολής Αθηνών ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής κ. Ιωάννης Σιαμπάνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κύριοι Νικήτας Κακλαμάνης, Αθανάσιος Μπούρας, Απόστολος Αβδελάς και η κυρία Σοφία Σακοράφα, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, κυρία Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη και κ. Νικόλαος Βούτσης, βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και εργαζόμενοι του Κοινοβουλίου.