Δούρου: Θα κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό

Το απολογιστικό έργο της θητείας της παρουσίασε η περιφερειάρχης Αττικής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:06
13/03/2019
Δούρου: Θα κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό
44
loading

Άξονες της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής αποτέλεσαν «η χρηστή διαχείριση των δημόσιων αγαθών και πόρων, η διαφάνεια και η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου παρουσιάζοντας το απολογιστικό έργο της 5ετούς θητείας της στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, απόψε σε εκδήλωση στο ΕΒΕΑ.

«Δεν πρόκειται για απλή άθροιση έργων αλλά για μια αναλυτική και τεκμηριωμένη παρουσίαση της πολυεπίπεδης συλλογικής δουλειάς, που κάνουμε, με επικεφαλής την Ερμίνα Κυπριανίδου, στους 8 δήμους του Κεντρικού Τομέα» τόνισε ανοίγοντας την εκδήλωση η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, παρουσία του πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, των υπουργών Αλ. Φλαμπουράρη, Θ. Φωτίου κ.α.

Μια δουλειά με μετρήσιμα αποτελέσματα, συνέχισε η κ. Δούρου αναφερόμενη στο Πεδίο του Άρεως, στο νέο Ψηφιακό Μουσείο της Ακρόπολης, στις εκδηλώσεις της «Αθήνας Ελεύθερης», στην αποκατάσταση του Λυκαβηττού, στα έργα υποδομών, αντιπλημμυρικών, αστικών αναπλάσεων «που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια…».

«Όλα αυτά υλοποιούνται τα τελευταία 4.5 χρόνια» σημείωσε για τα έργα στους δήμους του Κεντρικού Τομέα, όπως «άλλωστε και σε όλη την Αττική, όπου 327 εργοτάξια δίνουν δουλειά σε συμπολίτες μας και τονώνουν τις τοπικές αγορές» πρόσθεσε.

Η κ. Δούρου επισήμανε ότι η διοίκηση της «Δύναμης Ζωής» υπέγραψε το 2014 με τους πολίτες ένα σύμφωνο αξιοπρέπειας για έναν διμέτωπο αγώνα. Αυτόν για την αλλαγή του ηθικού υποδείγματος άσκησης διοίκησης, και ενός αγώνα διαρκείας για να «καλύψουμε τις χαμένες δεκαετίες σε κρίσιμα έργα υποδομών». Έργα, πρόσθεσε «που έπρεπε να είχαν κάνει οι σημερινοί τιμητές μας, εκείνοι που μας ρίχνουν λάσπη, όπως π.χ. κατηγορώντας μας για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας. Έργο για το οποίο δικαιωθήκαμε πλήρως από το Διοικητικό Εφετείο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό η συκοφαντική επίθεση των πολιτικών μας αντιπάλων, οι οποίοι έχουν σήμερα το θράσος να ζητούν να ξαναπάρουν τα ηνία», υπογράμμισε προσθέτοντας: «Πιστεύοντας ότι οι πολίτες είναι λωτοφάγοι και έχουν ξεχάσει, ποιοι μπάζωσαν τα ρέματα έλεγχαν τις πολεοδομίες, έδωσαν το πράσινο φως για τα αυθαίρετα, ποιοι στήριξαν ένα στρεβλό, κοινωνικά ταξικό και περιβαλλοντικά επικίνδυνο μοντέλο ανάπτυξης, οδηγώντας την πατρίδα σε χρεοκοπία».

Η περιφερειάρχης έστειλε το δικό της μήνυμα στους πολιτικούς της αντιπάλους με το κλείσιμο της τοποθέτησης της, λέγοντας «Σήμερα ξεκινάμε και στον Κεντρικό Τομέα την επόμενη μέρα στην Αττική. Συνεχίζουμε τη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει. Και - το κυριότερο - δουλεύουμε για να κλείσουμε τον δρόμο σε εκείνους που παριστάνοντας τους "νέους" ενώ εκπροσωπούν το πιο παλιό και από το παλιό. Τολμούν να διεκδικήσουν ξανά την Αττική. Αθόρυβα και δυνατά τους λέμε: δεν θα περάσουν».

Ερμίνα Κυπριανίδου: Χειροπιαστό έργο με σχέδιο και συνέργειες στον απολογισμό έργου Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας

Μιλώντας για τα κυριότερα έργα στον Κεντρικό Τομέα η Ερμίνα Κυπριανίδου έδωσε έμφαση στις συνέργειες που επιδίωξε και πέτυχε η διοίκηση της Περιφέρειας «Στις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες και με δεδομένα τα ανοιχτά προβλήματα της Περιφέρειας που κληρονομήσαμε, λειτουργήσαμε στοχευμένα, παρεμβαίνοντας σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών», σημείωσε.

»Συνεργαστήκαμε στενά και με τους οκτώ δήμους μας, χωρίς διακρίσεις με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών, την αναγκαιότητα κάθε έργου και την ωριμότητα των μελετών αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για 161 έργα στους 8 δήμους συνολικού προϋπολογισμού περίπου 260 εκατ. ευρώ και 19 έργα διαδημοτικής εμβέλειας, συνολικού προϋπολογισμού 158 εκατ. ευρώ».

Πεδίον του Άρεως

Η αντιπεριφερειάρχης μιλώντας για το Πεδίον του Άρεως, είπε ότι η «πλέον εμβληματική» δράση της σημερινής διοίκησης είναι η πλήρης ανάταξη του μητροπολιτικού πάρκου των 250 στρεμμάτων και μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου στη πυκνοδομημένη καρδιά της Αθήνας «που παραλάβαμε σε συνθήκες απόλυτης εγκατάλειψης, με συνεπακόλουθο την ανάπτυξη σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, όπως η τοξικοεξάρτηση κ.α».

»Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα που όμως αναλάβαμε και το κερδίσαμε», σημείωσε «καθώς κινηθήκαμε σε πολλαπλά επίπεδα. Πέρα από την αποκατάσταση των υποδομών του αναλάβαμε συντονισμένη δράση ώστε να καταστεί χώρος πολιτισμού, ψυχαγωγίας και αθλητισμού και να αποδοθεί ξανά στους πολίτες ως ένας πλήρως αναμορφωμένος και ασφαλής δημόσιος χώρος».

Προσφυγικά και Λυκαβηττός

Αναφερόμενη στο άνοιγμα του δρόμου για την αποκατάσταση των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, η Ερμίνα Κυπριανίδου μίλησε για «για δικαίωση πολυετών αγώνων των κατοίκων. Όσον αφορά το σχέδιο αποκατάστασης του Θεάτρου του Λυκαβηττού και ανάδειξης του περιβάλλοντα χώρου δήλωσε ότι «σήμερα βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης της επικαιροποίησης της μελέτης και λήψης όλων αδειών. Στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί η αποκατάσταση ενώ παράλληλα θα προκηρυχθεί και ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τη διαμόρφωση του χώρου». Ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η ανάπλαση των Προσφυγικών στην περιοχή Καρέα του Βύρωνα και ότι μεταξύ των έργων που θα ολοκληρωθούν προσεχώς είναι και η ανάπλαση του 'Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναφορικά με τις προωθούμενες αστικές αναπλάσεις δήλωσε ότι «ο Κεντρικός Τομέας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την αναγκαία διαβούλευση και μελέτη για την ανάπλαση της οδού Πειραιώς, του ιστορικού δρόμου που ενώνει την Αθήνα με το λιμάνι του Πειραιά και σύντομα θα προκηρυχτεί σχετικός διαγωνισμός».

Αντιπλημμυρική προστασία

Από τα 73 έργα υποδομών (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, οδοποιίας και κτιριακά) προϋπολογισμού περίπου 92 εκατ. ευρώ, η κ. Κυπριανίδου στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αναφέροντας τρεις σημαντικές παρεμβάσεις:

• στον κόμβο Πειραιώς και Χαμοστέρνας προϋπολογισμού 1,278 εκατ. ευρώ

• στο έργο στην Ηλιούπολη - Βύρωνα (περιοχή Καρέα), προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ

• του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με την ενίσχυση του υφιστάμενου συλλεκτήρα προϋπολογισμού 4,7 εκ.

Δίκτυο άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών

Στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, «σχεδιάστηκε ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πλαίσιο παρέμβασης» στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Το Πρόγραμμα παιδικής προστασίας, μέσω επιχορήγησης 66 πιστοποιημένων φορέων κοινωνικής φροντίδας, με το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, την προηγούμενη διετία, αλλά και το επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Επίσης το καινοτόμο πιλοτικό προγράμμα «Δίκτυο άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών», το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, με 800.000 ευρώ και υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ και τον δήμο Αθήνας.

Στήριξη των δημόσιων νοσοκομείων

Μεταξύ των κορυφαίων δράσεων της σημερινής διοίκησης περιέλαβε και τη χρηματοδότηση των 16 νοσοκομείων του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με 16 εκατ. ευρώ, για την αγορά ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ανακατασκευή αύλειων χώρων και κατασκευή σχολείων

Η χρηματοδότηση της ανακατασκευής 25 αύλειων χώρων σχολείων όλων των βαθμίδων και η κατασκευή νέων σχολικών συγκροτημάτων συγκαταλέγεται, όπως είπε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, μεταξύ των έργων υψηλής προτεραιότητας που υλοποιήθηκαν. Επίσης κατασκευάστηκαν οκτώ παιδικοί- βρεφονηπιακοί σταθμοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας ενώ έχει ξεκινήσει η κατασκευή και του Παιδικού & Βρεφονηπιακού Σταθμού (πρώην ΠΙΚΠΑ) στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού).

Ανάχωμα στο νεοναζισμό

Ιδιαίτερα υπερήφανη, παρουσίασε την καθιέρωση της δράσης «Αθήνα Ελεύθερη» για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύπλευρη στήριξη που πρόσφερε ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών στα μουσικά σχολεία της Αττικής.

Συνοψίζοντας η αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο για την εφαρμογή «ενός νέου προτύπου στην άσκηση πολιτικής της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, που απαίτησε στρατηγικό σχεδιασμό, εξωστρέφεια και πείσμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Έκλεισε στέλνοντας το μήνυμα της για τις επερχόμενες εκλογές «Το ταξίδι συνεχίζεται με πολλούς σταθμούς. Σήμερα όμως πιο έμπειροι και ώριμοι, με αίσθημα ευθύνης και πείσμα δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης να ανακόψουν αυτή την πορεία».

Τέλος, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου τον απολογισμό μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι υφυπουργοί Κ. Στρατής (Πολιτισμού) και Κ. Φωτάκης (Παιδείας), οι δήμαρχοι Γρ Κατωπόδης, (Βύρωνα), Τ. Καφατζάκη, (Ζωγράφου), Γ. Μαρκόπουλος (Γαλάτσι), Β. Βαλασσόπουλος (Ηλιούπολη) η εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων Μ. Στρατηγάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ν. Ηλιόπουλος καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Κοκοτίνης (Ηλιούπολη) Ολ. Χριστικάκη (Δάφνη- Υμηττός) και Αν. Παραγυιού (Καισαριανή).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

44
σχόλια
 1. avatar Εσείς είστε το παλιό

  Θα κλείσετε τον δρόμο ή θα τους πνίξετε και θα τους κάψετε; Γιατί έχετε ιστορικό....

 2. avatar Ellraiser

  Προεκλογικες δηλωσεις του........
  Θυμιζει το κλεισιμο των διοδιων μεχρι να παρουμε την εξουσια.
  Μετα εγινε αυξηση !!!
  Ετσι ανοιγοκλεινη τους δρομους η ιδεολογια σας.

 3. avatar εβαλες 2 πιατα στα μουτρα σου…..

  κουνας και το δαχτυλο σου ...προσεχε το...ετσι κανει και ο αρχηγος σου.....εδω ειναι ελλαδα...δεν ειναι κορεα και κουβα ,,,ουτε καρακας....η φιμωση δε θα περασει...τα καναλια τα κανατε φασιστικα.....διωχνετε κοσμο ....διωξεις φυλακισεις ...χουντα σκετη....νενεκοσκυλα....

 4. avatar Τι λέτε!

  Έχει κόψει, χιλιάδες βασιλόπιτες!Αυτό δεν είναι έργο?

 5. avatar πιες χαπια νοβαρτις……διαβασε τις λιστες…..δωσε φιλια περαν φυλου……

  σε αυτο τα καταφερνεις....

 6. avatar κλεισε την πορτα της περιφερειας

  παρε λεωφορειο και στα δικαστηρια...παλιατζουρα.....μιλας ακομη???θα το αναφερω στο μπαξεβανη να σου ριξει χημικο η μολοτωφ

 7. avatar Ποιο δρομο

  Αφου οποιος δρομος ,καλος κακος, κι αν υπηρχε,εσεις βαλατε οπισθεν ,τον διανυσατε αναποδα μας φθασα τε πιο πισω κι απο την αρχη,που πρεπει να ξανακανουμε επανασταση ,να απαλλαγουμε απο τους καταληψιες .Οχι αλλα ψεματα,

 8. avatar Αλκης Χ.

  Όλα όσα είπε τα βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας όσοι κινούμαστε στις περιοχές της Αττικής. Ο πόλεμος που έχει δεχτεί η Δούρου είναι κάτι πρωτόγνωρο και όλοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό, δεν πρόκειται πια για κριτική και ενδεχόμενα λάθη, που σίγουρα θα έγιναν στο Ματι, αλλά πρόκειται για στοχοποίηση της Δούρου από την αντιπολίτευση μπας και καταφέρουν και χτυπήσουν τον Τσίπρα. Ετσι είναι αυτά, ξεβολεύτηκα πολλές παλαιοκομματικές καρεκλίτσες με τον Συριζα και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!

  1. avatar Κρυβε λογια

   Παλια στα αλογα που εσερναν το καρο ,εβαζαν πλαι στα ματια τους προστατευτικα για να βλεπουν μονο οτι ηθελε ο αμαξας.Με τετοια ματια βλεπει κανεις οτι του διαταζουν.

 9. avatar Ε.Α.

  Η Περιφέρεια με την Δούρου έκανε πολύ μεγάλα έργα! Το κυριότερο... Χωρίς να φάνε λεφτά!

  1. avatar αμε να δεις αν ερχομαι…υπογα ψευτοσυριζοψευτη

   η μαδουρου ειναι ψυχοπαθης και επικινδυνη.....σπιτι για νυχοχειλα....γρια εγινε ....καπη θελει

 10. avatar Πτολεμαίος.

  Απύθμενο θράσος η φασιστο αριστερή που δεν είδε δεν ξέρει δεν φταίει.

 11. avatar Sotiris

  βεβαίως .... και θα τον κλείσουμε τον δρόμο με τις λουλουδένιες μας μολότωφ ! ! !
  καλέ συ άρρωστη πρέπει να είσαι !
  Ίσως κι εσύ παραμυθιάζεσαι αλλά σίγουρα μας παραμυθιάζεις, φαίνεσαι όμως καθαρά ότι έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία και δεν βοηθάει στην ομαλή σκέψη και γενική απόδοση στα πάντα ! έχει αποτελέσματα όμοια με τα των ναρκομανών που θέλουν αλλά δεν μπορούν να αποδεσμευτούν, τους κρατάνε συνήθειες και συμμορίες δέσμιους !
  άσε λοιπόν τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, ζήτησε μία μεγάλη συγγνώμη και μακρυά μας, πολύ μακρυά μας, ως φύσει και θέσει ανίκανη και ανόητη.

  1. avatar Παλαιμαχος

   Φιλε, παρακολουθω τις αναρτησεις σου με προσοχη γιατι χαιρομαι την αριστη χρηση της γλωσσας και την στιβαροτητα της σκεψης σου. Προσυπογραφω το κειμενο σου, ειδικα την τελευταια παραγραφο. Οτι και να της γραψουμε λιγο ειναι αφου δεν ιδρωνει το αυτι της με τιποτα. Ρημαξανε τη χωρα αλλα δεν θα ρημαξουνε τη μνημη μας....Την πρωτη δοση θα την λαβουν τον Μαιο με ολη την μεγαλοπρεπεια που ο θυμος και η οργη μας θα γιγαντωσει.....

   1. avatar Sotiris

    Σ' ευχαριστώ. Εάν και έναν καταφέρουμε να καταλάβει, όφελος της Πατρίδας μας θα είναι φίλε μου.

 12. avatar τοχασες….το παρατησες καπου…στο πασοκ?στο βερολινο????

  οχι αλλα ψεμματα χορτασαμε πια.....εισαι το πιο παλιο απο τα παλια...το πιο σαπιο......το πιο βρωμικο...σκουπιδι της αττικης......εισαι μονο για μπουρδολογιες φασιστικες και παραπλανητικες...ριξε χημικο...φυλακισε....ριξε και μπομπα με κυριτση για να συμπληρωσεις τη δολοφονικη σου πολιτικη και την εξοντωση των ελληνων

 13. avatar παλιοπασοκα τσοχατζοπουλικη

  εκροσωπος της σαπιλας της μποχας της βρωμιλας και της αριστεριλας.....της δολοφονιας.....σκουπιδια κανατε το κομμα σε 4 χρονια......μαζευετε απο τους χυτα τα πεταμενα παλιοσιδερα και κανετε διευρυνση,,,,,θα το πληρωσετε παλιατζηδες

 14. avatar ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ !!!!

  Η ΓΡΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ( ΠΑΛΙΟ ) ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΠΑΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ...ΑΧΡΗΣΤΟΙ ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ...ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 % ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ !!!!

 15. avatar Αυτο

  ειναι τό ΣΥΡΙΖΑ ακόμα νομίζουν ότι ο κόσμος είναι χαζός τελείως και θά βγουν πάλι αλλά από τον πιο έξυπνο λαό του κόσμου όλα νά τα περιμένουμε

 16. avatar Φευγάτος ????

  Τι θρασιμι είναι αυτό, χθες την είχε το Μπου , ΚΑΙ έριχνε τις ευθύνες ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεξιά. Πυροσβεστική και ΔΗΜΟΣ, δίχως να φταίει αυτή πουθενά. Λίγη Τσίπα ρεεεεεεεεεε. Σε μπουτζονουν και οι 130 νεκροι και εσυ κανεις πως δεν βλεπεις γιατι θες την καρεκλιτσα σου ΑΧΡΗΣΤΗ

 17. avatar παλαιμαχος

  Τι το κουραζετε μανταμ αφου στις 26 Οκτωβρη θα καθαριζετε ραδικια σπιτι σας....ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ....Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ. Α...ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΜΕΣ, ΠΛΗΝ ΥΜΩΝ, ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ 87 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ....

 18. avatar Μα

  η κυρία αντιπροσωπευει ότι ποιο παλιο και σιχαμένο ακόμα στο σύστημα πατερούλη μένανε απομεινάρια τού σοβιέτ με δεξιές τσέπες βέβαια αλλά τα ζώα θα κάνουμε πάλι την έκπληξη

 19. avatar Άθεος ανθέλληνας δλδ συριζαίος

  Όπως έκλεισες τον δρόμο στο μάτι κι έκαψες τους ανθρώπους, [...]

 20. avatar Βελουχιώτη αρης

  Το παλιό είσαι εσύ ρε. Όχι παλιό παμπάλαιο είσαι ξευτιλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει