Κουμουτσάκος: Χωρίς θεσμική και πολιτική νομιμοποίηση δεν μπορείς να κυβερνάς

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε περιδίνηση»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:38
09/01/2019
Κουμουτσάκος: Χωρίς θεσμική και πολιτική νομιμοποίηση δεν μπορείς να κυβερνάς
1
loading

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε περιδίνηση και η χώρα, ενώ αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, σε πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα», ανέφερε με δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών, πρόσθεσε μέσω του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: «Στις δημοκρατίες, οι κυβερνήσεις μπορούν να κυβερνήσουν όταν έχουν και τις δύο νομιμοποιήσεις: Θεσμική και πολιτική. Τυπική και ουσιαστική. Όταν δεν έχουν αυτή τη διπλή νομιμοποίηση, δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Είτε ζητούν εμπιστοσύνη, είτε η χώρα οδηγείται σε εκλογές».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ?? ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ??? ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ !!!! ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ??? Ο ΛΑΟΣ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει