Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης, που βρίσκεται στη χώρα μας, κατόπιν πρόσκλησης του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, είχε σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον γγ του κόμματος, Μπασάμ Αλσάλεχι και τον συντονιστή διεθνών σχέσεων Άκελ Τάκαζ και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, εξέφρασε τη θερμή διεθνιστική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον παλαιστινιακό λαό και τον δίκαιο αγώνα του για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και τόνισε πως το ΚΚΕ αγωνίζεται για πραγματικά ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχτηκαν απόψεις για τις εξελίξεις στην περιοχή, την ενίσχυση του συντονισμού της πάλης των Κομμουνιστικών Κομμάτων ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, για να δυναμώσουν οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.