Κακλαμάνης: Μάλλον ο Τσίπρας θα κουνήσει μαντίλι στον Φίλη

«Δεν τον είδα διατεθειμένο να προχωρήσει σε ρήξη με την εκκλησία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:10
03/10/2016
Κακλαμάνης: Μάλλον ο Τσίπρας θα κουνήσει μαντίλι στον Φίλη
loading

Στη στιχομυθία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας σήμερα στον Real FM.

«Νομίζω ότι είναι συνέχεια του σίριαλ που παίζεται εδώ και ημέρες μεταξύ εκκλησίας και Πολιτείας αφενός, κυβέρνησης πιο συγκεκριμένα και ειδικότερα του κ. Φίλη και το οποίο θα κορυφωθεί κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Θυμάμαι και το λέω αυτό και κρατήστε το, υπήρξε μία επίσης πολύ μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του αειμνήστου Αντώνη Τρίτση όταν ήταν υπουργός Παιδείας και του μακαριστού Σεραφείμ.

Και ξαφνικά εκεί που όλοι διαβάζαμε ότι ο Αντρέας στηρίζει τον Αντώνη Τρίτση κ.λπ. ήταν η περιβόητη επιστολή “Αγαπητέ Αντώνη έγραψες ιστορία, αλλά για το καλό του τόπου και της κυβέρνησης σε απαλλάσσω των καθηκόντων σου”», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

«Τι υπαινίσσομαι; Υπαινίσσομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα, κρατήστε το, στον ανασχηματισμό που θα γίνει, αν δεν γίνει τον Νοέμβριο θα γίνει λίγο πιο πίσω, μάλλον ο κ. Τσίπρας θα κουνήσει μαντίλι στον κ. Φίλη, γιατί δεν τον είδα διατεθειμένο να προχωρήσει σε μία ακόμα ρήξη με ένα θεσμικό όργανο, όπως είναι η εκκλησία», ανέφερε ακόμη και συμπλήρωσε:

«Αρκετά τον περιμένουν από δω και πέρα με πρώτο και κυριότερο το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Εκεί μέσα ψέματα δεν μπορείς να πεις, ούτε μπορείς να κρυφτείς. Κάποια δισ. είναι για το 2017 πάλι στην πλάτη του ελληνικού λαού και κυρίως σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη. Από το καφεδάκι του στο καφενείο, μέχρι το τηλέφωνο το σταθερό, όχι το κινητό, το σταθερό τηλέφωνο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει