Ξέσπασε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, για τον Αρτέμη Σώρρα. Με αφορμή τη συμπεριφορά της κυβέρνησης στους ανάπηρους, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν αισθάνεσαι ότι σου επιτίθεται η κυβέρνηση, ότι σου επιτίθεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι, σου επιτίθενται τα φασισταριά τύπου Σώρρα…», και συνέχισε:

«Μήπως δεν έχετε περάσει από γωνία που σε σταματούν οι τύποι του Σώρρα, Ελλήνων Έλευσης, συνέλευσης και σου δίνουν κάτι τέτοια και σου λένε ότι έχει εκατομμύρια και οι ανάπηροι δεν έπρεπε να ακουμπάνε το Ολυμπιακό ιδεώδες; Που είναι ένας εισαγγελέας να κυνηγήσει τον Σώρρα για αυτά που είπε για τους ανάπηρους;»

«Είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες στην Παραολυμπιάδα, την οποία για ποιο λόγο δεν λέμε Ειδική Ολυμπιάδα όπως κάνουν οι έξω δεν έχω καταλάβει. Έχουν πίσω τους την οικογένειά τους και ανθρώπους που θυσιάζονται, όπως όλα τα ΑμΕΑ. Το επίδομα για τους αναπήρους που έχει πάει; Πόσοι κόπηκαν; Πόσοι βρέθηκαν με 180 ευρώ το μήνα για να ζήσουν; Τσίπα δεν υπάρχει; Αυτοί τι θα κάνουν τώρα, Ολυμπισμό; Ξιφασκία; Άρση Βαρών; Τι έκανε αυτή η όποια μνημονιακή, η σκατένια -πείτε όπως θέλετε- πολιτική, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες;» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.