Θέματα που αφορούν την αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου Δημήτρη Θεοφάνους.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών και η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης.

«Στόχος μας -σε συνεργασία με τον GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου)- είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου Πάρης Κορωναίος.