«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των τελευταίων μηνών.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, τις οποίες χαρακτήρισε «πράξεις βίας και αθλιότητας», λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους είχε αποδοκιμάσει.

«Δεν μου έχει ξανατύχει ένα πολιτικό κόμμα να υποστηρίζει από πίσω τακτικές τραμπουκισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των τραμπούκων. Ο Τσίπρας και η εφημερίδα του εμπνέουν τους τραμπούκους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε αυτούς που επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη. Δεν τους κατήγγειλε. Βρίσκομαι σε τερατώδη θέση όταν πρέπει να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος. Θίγει την αξιοπρέπεια μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.

Ο κύριος Πάγκαλος υποστήριξε πως οι Αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος φυλλορροούν και ότι ανήκουν οι μισοί στη δεξιά και οι άλλοι, του κάτω μέρους της πλατείας, καθοδηγούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «αδιέξοδη» τη θέση Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου. Όσο για την πρόσφατη εσωκομματική αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, ο Θ.Πάγκαλος τόνισε ότι τελικά «σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον Πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο».