Απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής από την Αυστραλία που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας έκανε λόγο για αποτυχία, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του που φεύγει έτσι από την Εθνική.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, η Αυστραλία βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα σε αντίθεση με μας που κάναμε ίσως το χειρότερο ματς μας στο τουρνουά. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήρθαμε με στόχο να μπούμε στην οκτάδα, ακόμη και στην τετράδα ή να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Δυστυχώς μένουμε εκτός οκτάδας και μεταλλίων», τόνισε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη μέρα, αλλά πάντα υπάρχει αύριο και είμαι αισιόδοξος.

Παίξαμε όλα τα παιχνίδια στο γκολ, οι Αυστραλοί έχασαν τα δικά τους με διαφορά. Δυστυχώς όμως τους δόθηκε η ευκαιρία να μας κερδίσουν και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα είναι αποτυχία και δεν το αμφισβητούμε αυτό».

Όσο για το γεγονός ότι αποσύρεται από το ελληνικό συγκρότημα με ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα, είπε: «Ήταν η τελευταία μου εμφάνιση με την Εθνική. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει όπως θέλει την αποχώρησή του. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως νομίζαμε».

Πηγή: sport-fm.gr