Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου είναι Έλληνας αγωνιζόμενος σε αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Dragster της FIM, έχοντας σημειώσει ακόμα και χρόνο 6.549 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου 331,54 χλμ/ωρα στο τετρακοσάρι, στην κατηγορία TopFuelBike, το 2014.

Αυτό όμως που κανείς δεν γνωρίζει, είναι πως ο Παπαφιλίππου, εκτός από αναβάτης Dragster, είναι ένας από τους πιο ικανούς Ninja όλης της υφηλίου.

Το Σεπτέμβριο του 2014, ο Παπαφιλίππου συμμετείχε σε ένα αγώνα Dragster στη βρετανική πίστα Santa Pod, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και συγκρούστηκε με τον συναθλητή του Steve Woollatt, με ταχύτητα που πλησίαζε τα 280 χλμ/ώρα! Αυτό που συνέβη μετά όμως ήταν πραγματικά απίστευτο!

Ο Woollatt είδε τη μοτοσικλέτα του Παπαφιλίππου να πλησιάζει, και ενστικτωδώς τράβηξε πίσω και ψηλά το πόδι του για να μην χτυπήσει. Οι μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν, ο Woollatt συνέχισε την πορεία του, ενώ ο Παπαφιλίππου μετά από σύντομη πτήση βρέθηκε να… κάθεται στο Wheelie Bar του Woollatt!

Το βίντεο έχει γίνει viral, ακόμα και με τίτλους όπως «Dragster Thug Life», καθώς σχεδόν κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη της σύγκρουσης. Στο τέλος μάλιστα της… δικάβαλης βόλτας, το πόδι του έλληνα αναβάτη πιάστηκε ανάμεσα στο Wheelie Bar και στον τροχό (ακόμα και οι κορυφαίοι Ninja έχουν ανάλογες άτυχες στιγμές), και χρειάστηκε να αποσυναρμολογήσουν την κατασκευή για να τον απελευθερώσουν. Παρόλα αυτά, ο Παπαφιλίππου τη γλίτωσε δίχως κάποιο σοβαρό τραυματισμό, και επέστρεψε σύντομα στους αγώνες.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: mototriti.gr