Η Aprilia δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το καινούργιο MANA 850 GT ABS να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς που μειώνει την τιμή στα 8.100 ευρώ από 9.800 ευρώ.

Το MANA 850 GT ABS, αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο καθώς πέρα από την ευχρηστία και το ιταλικό design συνοδεύεται από τεχνολογικές καινοτομίες της Aprilia.

Η μετάδοση Sportgear παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε αυτόματο και σειριακό κιβώτιο, για απλοποίηση της οδήγησης σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης.

Το Mana δεν διαθέτει μανέτα στο συμπλέκτη και λειτουργεί ουσιαστικά σαν «scooter» με εντελώς αυτόματη λειτουργία ή εναλλακτικά με επιλογή σχέσεων από τον οδηγό.

Η αναδιάταξη των όγκων επέτρεψε τη δημιουργία χώρου για τη φύλαξη full-face κράνους, πράγμα που δεν συναντάται σε μοτοσυκλέτα. Διαθέτει παροχή ρεύματος 12V και χειρόφρενο για εύκολη στάθμευση παντού.

Με μισό φέρινγκ που αγκαλιάζει το φανάρι παρέχει την απαραίτητη προστασία από τον αέρα ενώ ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος καθ’ ύψος.

Με προγράμματα ισχύος για πιο ομαλή απόδοση στη βροχή και ABS με δύο κανάλια, αυξάνει την ασφάλεια στην οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η μοτοσυκλέτα συνοδεύεται από ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 2 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας, δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια και ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με διάρκεια δανείου έως 72 μήνες.