Η Krugger σε μια ανακατασκευή για αθεράπευτο στιλ στην πόλη

Η Triumph Scrambler XE φορά τα καλά της για αστική περιπλάνηση


ΜΟΤΟ
19:17
07/07/2020
Η Krugger σε μια ανακατασκευή για αθεράπευτο στιλ στην πόλη
loading

Με πολλαπλά βραβεία και ακόμα περισσότερους παγκόσμιους τίτλους στην κατοχή του, ο Βέλγος Fred Bertrand παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της custom σκηνής.

Όταν δεν φτιάχνει τις δικές του δημιουργίες, συνεργάζεται σε εργοστασιακές κατασκευές και οι περίφημες δουλειές του απλώνονται στην επικράτεια και των δύο και των τεσσάρων τροχών.

Ο Fred Bertrand, γνωστός ως Krugger, απομακρύνθηκε αυτή τη φορά από τις μυώδεις και επιθετικές δημιουργίες του, για να δείξει ακριβώς πόσο εκτεταμένες και ποικίλες είναι οι κατασκευαστικές του ικανότητες.

Τώρα έπιασε στα χέρια του ένα βρετανικό scrambler, καθώς αυτό προέβλεπε η διπλή παραγγελία της Triumph Benelux και της Rebellion Timepieces.

Η σύγχρονη Triumph Scrambler 1200 XE μπήκε στο εργαστήριο του Freddy για να βγει ολότελα αλλαγμένη. Ο Βέλγος της χάρισε μια σαφώς πιο ρετρό αισθητική, παραμένοντας όμως εξόχως μοντέρνα.

Όλα είναι εδώ φτιαγμένα στο χέρι, από το νέο πλαίσιο ως και τη σέλα. Ακόμα και όσα παρέμειναν από την αρχική Triumph, όπως το φανάρι, «πειράχτηκαν» κι αυτά.

Ο Freddy ολοκλήρωσε το ποίημα με φρένα Beringer, ζάντες Excel και τη δική του και εξόχως χαρακτηριστική εξάτμιση

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει