Διάφορα σχόλια έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «The Tonight Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Συγκεκριμένα, ο Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στη φετινή του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στα πλατό των πρωινών εκπομπών. Ανάμεσα στις εκπομπές που μίλησαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν και «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής πήρε λίγο χρόνο από την εκπομπή του για να πει τη δική του άποψη επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

«Αν ήμουν σήμερα η Ελένη, θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι, πραγματικά, εγώ δεν το θέλω από κανέναν. Δεν λέω ότι λέει ψέματα, προφανώς, τα αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές, από τους συνεργάτες μας, να βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ θέλω να βγαίνουν και να λένε τα κακά για μένα. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης, αλλά γιατί τέτοια υπερβολή;

Κάποιες μέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Τώρα που τα ξαναβρήκανε, μπορεί με αυτή τη χαρά που έχει ο Δημήτρης, να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά, αλλά είναι σαν να λέει, ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς, και όλοι οι άλλοι είναι μαλ…ς. Συγγνώμη. Αυτό δεν είναι ωραίο».

«Σαν να λέει ότι όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση, στην Ελλάδα, είμαστε εμείς», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «φέτος και η Ελένη κάνει μία λίγο διαφορετική τηλεόραση. Μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό, λέει τη γνώμη της για μένα, για τον έναν για τον άλλον… Δεν το έκανε ποτέ η Ελένη αυτό. Έχει κάνει update και καλά κάνει και έχει κάνει update».

Δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram

Μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται πως υπάρχουν ρήγματα στη σχέση των δύο παλιών φίλων. Όπως φαίνεται, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ αναμένεται να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους.