Στον απόηχο του συμβουλίου της Δευτέρας (16/5) στο Survivor All Star κινήθηκαν η μπλε και η κόκκινη ομάδα, το βράδυ της Τρίτης (17/5), στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, δεν απουσίασαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες με… πρώτη και καλύτερη εκείνην ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σάκη Κατσούλη. «Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος» ξεκίνησε να του λέει ο νικητής του Survivor 2021 με τον μισθοφόρο ν’ αναρωτιέται – τρελαίνοντας όλους όσους ήταν μπροστά στη σκηνή – πότε δημιούργησε ένταση.

Στα… χαρακώματα βρέθηκαν οι παίκτες και πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Μια έντονη επίθεση δέχθηκε για την ακρίβεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τον Τάκη Καραγκούνια. Με τον μισθοφόρο της κόκκινης ομάδας, δε, συμφώνησε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστηρίζοντας πλήρως τα λεγόμενα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε στον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό πως «ο Γιώργος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε “άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα” γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ. Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε».

«Θέλω να πω στον Τάκη πως δεν κρυφάκουγα καθόλου. Ήμασταν με τον Ηλία και μαζεύαμε προσανάμματα για την φωτιά και ακούγαμε τον Τάκη να ωρύεται και να φωνάζει. Φώναζες πάρα πολύ έντονα και σε άκουσε όλη η παραλία» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον μισθοφόρο της κόκκινης ομάδας να τον αμφισβητεί εκ νέου ανοιχτά.

«Τώρα πας να με διαβάλλεις! Δεν έχω θέμα. Δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί σου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε να είναι πρωταγωνιστής σε νέα ένταση λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα για την δεύτερη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, αφού ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως θα υπάρξουν μόνο δύο αγώνες ασυλίας αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης είχαν ένα «θερμό επεισόδιο», μόλις τελείωσε η αναμέτρηση του πρώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα. Όσο ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ο Μπάρτζης είχε κάνει παράπονα ότι ο Τάκης πέρασε σε λάθος γραμμή.

«Πες μου τι είπες, πες μου. Τι μου είπες τώρα; Έλα εδώ, τι μου είπες; Πες το» άρχισε να φωνάζει ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Τάκη Καραγκούνια αρχικά να τον πλησιάζει και έπειτα να φεύγει προς τον πάγκο του.

Ο μισθοφόρος δεν απάντησε, με τον Μπάρτζη να λέει προς τους συμπαίκτες του: «“Τι θες ρε καραγκιόζη;” μου έκανε και ήρθε με φόρα προς τα εδώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως, λίγο νωρίτερα, ο Τάκης Καραγκούνιας είχε για άλλη μια φορά αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς όταν κέρδισε φώναξε στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Λίγο μετά, όταν κέρδισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, προσπάθησε να εκνευρίσει τους αντιπάλους, βάζοντας τον κρίκο στο κεφάλι του σαν φωτοστέφανο και χαιρετώντας την Μπλε ομάδα.