Η τελευταία ψηφοφορία στο συμβούλιο του Survivor All Star έβγαλε 4ο προτεινόμενο για αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο, με την ομάδα του να τον ψηφίζει παμψηφεί.

Ο ζαχαροπλάστης θεωρεί πώς πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Σάκης Κατσούλης με τον Σπύρο Μαρτίκα, προκειμένου να προστατέψουν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Επιστρέφοντας στην καλύβα τους, ο «προφεσόρ» Μαρτίκας τους ευχαρίστησε που δεν τον ψήφισαν εξοργίζοντας παραπάνω τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να δεχτεί σε καμία περίπτωση ότι ψηφίστηκε και από τους δέκα και δεν τον χωράει ο τόπος. Τον έχει πάρει πολύ από κάτω αλλά δεν θέλει να μαλώσει μαζί τους.

Προτιμά να κάθεται μόνος του στην παραλία για να μη δημιουργήσει περισσότερες εντάσεις.

«Μέσα μου πνίγομαι, που η ομάδα μου με ψήφισαν κι οι δέκα. Πνίγομαι. Δεν έχω χώρο να κάτσω, να μιλήσω με κανένα, θέλω λίγο την ησυχία μου. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να τους το πω» είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στο Survivor.

«Δεν θέλω να βγάλω κακία και με πνίγει το δίκιο. Περίμενα να βγει το όνομά μου, αλλά δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα σε αυτήν την φάση. Το θέμα μου είναι ότι με τον Μαρτίκα, δεν βαδίζουμε στα ίδια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης» πρόσθεσε.

Κωνσταντίνος Βασάλος για Κώστα Παπαδόπουλο – «Το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει»

Τα κίνητρα της Κόκκινης ομάδας να βγάλουν παμψηφεί στον τάκο του Κώστα Παπαδόπουλο ανέλυσε στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/2) η Μπλε ομάδα στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στήριξε την προσπάθειά του και το γεγονός πως έχει ανέβει αγωνιστικά κι ανέφερε:

«Θέλουν να μας πείσουν οι Κόκκινοι ότι η Γη δεν γυρίζει κι είναι επίπεδη. Απίστευτα πράγματα. Ποιος ο Κώστας Παπαδόπουλος, που για εμένα είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης κι η προσπάθεια που κάνει είναι προς μίμηση από ανθρώπους που δεν είναι γυμνασμένοι. Δηλαδή είναι 39 χρονών άνθρωπος με τέσσερα παιδιά, ζαχαροπλάστης και καμία σχέση με τον αθλητισμό κι έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. Έχει κερδίσει από την ομάδα μου τους πάντες και για εμένα αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται επιβράβευση» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Παπαδόπουλο στο Survivor.

«Δεν υστερεί σε τίποτα από τον Μαρτίκα κι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής. Ο Μαρτίκας έχει υποκινήσει πράγματα και καταστάσεις και βγήκε ο κακομοίρης ο Κώστας, που είναι μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει» συμπλήρωσε ο ίδιος στο Survivor.

Εκνευρίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Νίκο Μπάρτζη – «Το σφύριγμα του τσοπάνη…»

Ο Ηλίας Μπόγδανος εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού ο Νίκος Μπάρτζης σφύριζε μέσα στο αυτί του προκειμένου να τον αποσυντονίσει και να χάσει.

Οι δύο παίκτες είναι πολύ φίλοι εκτός παιχνιδιού και για αυτό ο Ηλίας του ζήτησε σαν χάρη να το σταματήσει.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κρατήθηκε και στα Q το χαρακτήρισε ως το «σφύριγμα του τσοπάνη».

Οι Μπλε δεν κατάφεραν να σπάσουν την γκίνια στο Survivor All Star και οι ήττες στους αγώνες συνεχίζουν κανονικά.

Το αγώνισμα ήταν έπαθλο επικοινωνίας. Αν και στην αρχή, η ομάδα των Μαχητών ξεκίνησε με το δεξί έχασε με δύο πόντους διαφορά.