Περιχαρείς για τη μεγάλη τους νίκη κατέφθασαν στο επεισόδιο της Τρίτης (7/2) στο Survivor All Star οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού ύστερα από δύο εξαιρετικά δύσκολες εβδομάδες χωρίς φαγητό και ασυλίες. Παρότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οι κόκκινοι, δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 10-9.

Αυτή η εξέλιξη ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι Μπλε γιατί οι απανωτές χασούρες έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα με γκρίνιες και ομηρικούς καβγάδες για το ποιος και τι ευθύνεται.

Ο άθλος τους έφερε πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους, αλλά και το χαμένο τους χιούμορ.

Ενδεικτικά ήταν τα αστειάκια του Βασάλου για την ποσότητα φαγητού στο έπαθλο που πήραν.

«Η ποσότητα ήταν για κουνούπια, τρώω 10 αβγά το πρωί 10 το βράδυ»

Μετά την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός πήρε την κάλπη στα χέρια για την ανακοίνωση του ονόματος που θα ολοκληρώσει την υποψήφια τετράδα προς αποχώρηση.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει άντρας στον τάκο.

Με την πλειοψηφία των ψήφων τέταρτος στον τάκο – είχαν προηγηθεί οι υποψηφιότητες των Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη – βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Αυτό έφερε σχόλια στον πάγκο των Διάσημων που η γνώμη τους ήταν ότι οι Μπλε έστησαν ένα μεγάλο πηγάδι πριν από την ψηφοφορία και συζήτησαν να ρίξουν στον τάκο τον ζαχαροπλάστη.

Η «πεταλουδίτσα», η «ρουφιάνα» και τα «μαγειρέματα» – Καβγάς με κλάματα και το «ανισόρροπος» που έθιξε τον Τάκη

Με εντάσεις άρχισε το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (7/2) στην ομάδα των Μπλε και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Ρία Κολοβού.

Πυρ και μανία έγινε ο Τάκης Καραγκούνιας με τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του η Ρία περί στρατηγικής και μάλιστα μπροστά και στους Διάσημους.

Φυσικά πίσω στην καλύβα ο μισθοφόρος σήκωσε το γάντι και έπεσε να φάει την παίκτρια ζητώντας της τον λόγο που διαδίδει αναλήθειες για τον ίδιο.

Όταν μάλιστα εκείνη τον παρομοίασε με «πεταλουδίτσα» που πάει και ανοίγει συνεχώς συζητήσεις για να μαγειρεύει τις ψηφοφορίες εκείνος εκνευρίστηκε τόσο που εμμέσως πλην σαφώς της είπε ότι είναι «ρουφιάνα».

Από τις φωνές και την ένταση του μισθοφόρου η παίκτρια δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα φωνάζοντάς του ότι είναι ένας τρομερά κουραστικός άνθρωπος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στέλλα θέλησε να λύσει ένα θέμα που είχε προκύψει με τη Μελίνα και στο μεταξύ μπήκε στην κουβέντα και ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο κατηγορούν λόγω των μεθοδεύσεων που κάνει στις ψηφοφορίες. Η ένταση έφτασε στα ύψη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να μου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά στο Survivor.

Εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

«Από το να το κάνεις έτσι μεθοδικά καλύτερα να τα ανοίξουμε όλα εδώ. Όλα τα κάνεις πονηρά, είσαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ στρατηγική, σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου, είσαι διαφορετικός όταν είναι οι κάμερες. Με έχεις προσβάλει πάρα πολλές φορές από εχθές, δεν θα το ανεχτώ άλλο», πρόσθεσε η Ρία Κολοβού, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Τάκης δεν πτοήθηκε και επέμεινε ότι δεν έστησε καμία ψηφοφορία και ότι όσα του προσάπτει η Ρία τα κάνει η ίδια. Στο κιου τόνισε πόσο στενοχωρήθηκε μάλιστα που τον είπε «πεταλουδίτσα», «ανισόρροπο» και ότι φέρεται τόσο άσχημα σε μία γυναίκα.