Οι συνεχόμενες ήττες της Μπλε Ομάδας του Survivor All Star έχουν προκαλέσει συζητήσεις και εκνευρισμό ανάμεσα στους παίκτες.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (02/02), λίγη ώρα πριν οι παίκτες ενημερωθούν για το έπαθλο για το οποίο θα κοντραριζόντουσαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ειδικότερα, ο Χάρος τόνισε πως «ή ο Τάκης ή ο Κωνσταντίνος θα κάνει για εμάς τα ματσαρίσματα. Ο Κωνσταντίνος βλέπει τους ανθρώπους που έχουν κοντό φυτίλι και σου λέει “εκεί θα μπουμπουνήσω πρώτα”. Τσαφ, ρίχνει την πρώτη βόμβα και σκάει. Σκάει από εδώ, σκάει από εκεί και έχει αυτό το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπο του όσο ο Κρις του λέει, ναι το έχεις. Φαίνεται, παιδιά, φαίνεται αυτό. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος γελάει πραγματικά από μέσα του. Γελάει με τα μάτια όταν τα καταφέρνει, φοράει την κουκουλίτσα του έτσι σιγά σιγά και…».

Ο Γιώργος Λιάνος έδωσε το λόγο στον Βασάλο ο οποίος απάντησε: «Δεν ξέρω ποιον περιέγραψε τώρα αλλά ας μιλήσουμε αντικειμενικά. Ο Τάκης και ο Σώζων χρειάζονται κάποιο φυτίλι; Δεν κατάλαβα τώρα γιατί θα με βγάλετε εκτός. Εγώ πάντως όταν μπήκα μέσα είπα, Τάκης και Σώζων είναι το δίδυμο θανάτου! Έγινε μόνο του. Ξεκινάω την ημέρα λέγοντας να συζητήσουμε για τα ματσαρίσματα και μετά φεύγω, δεν λέω κάτι άλλο. Μια λέξη λέω. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε και τι λέει, τώρα, ο Σώζων δεν με αφορά. Δέχομαι την πλάκα γιατί και εγώ του κάνω πλάκες. Πάμε παρακάτω».