Η Λιλή Πυράκη συνάντησε με την κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» τον Τάσο Σοφρωνίου και του έκανε το τραπέζι, λίγο πριν να επιστρέψει στη βάση του στο Παρίσι, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Ο κριτής του GTNM 5 είναι άνθρωπος της μόδας με πλούσιο βιογραφικό και πολλές μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

«Η συνεργασία μου με τη συντάκτρια μόδας της Vogue, Ιζαμπέλα Μπλόου θα μου μείνει αξέχαστη. Κατάφερα να τη γνωρίσω και να δουλέψουμε μαζί 3,5 χρόνια», αποκάλυψε για την αγαπημένη του συνεργασία.

Ο ίδιος εξέφρασε στη συνέχεια την πικρία του για τα κακοπροαίρετα σχόλια που γίνονταν κατά καιρούς στις πρωινές εκπομπές για το ριάλιτι μόδας.

«Έζησα πολύ δυνατές συγκινήσεις στο GNTM, αλλά και δυσκολίες. Αυτό που δεν περίμενα και θεώρησα ότι είναι παράλογο ήταν η εμμονή με την τοξικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του λόγου τους και ηγούνται προγραμμάτων που το πρώτο πράγμα που έχουν στο μυαλό του είναι πώς θα γίνουν πιο τοξικοί για να πάρουν περισσότερο viewing, για την τηλεθέαση. Αυτό για μένα είναι δε θέλω να την πω τη λέξη, γιατί θα είναι πολύ σκληρή. Προτιμώ ένας επαγγελματίας της τηλεόρασης να με “θάψει” έξυπνα από το να κάνει την κουτσομπόλα της γειτονιάς. Μιλάω για τους επαγγελματίες, ως επαγγελματίες θεωρώ ότι έχουμε μια ευθύνη, όταν αυτή η ευθύνη φεύγει και γίνεται τοξικότητα μόνο και μόνο γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να υπογράψεις καλύτερο συμβόλαιο μελλοντικά, συνυπεύθυνοι σε αυτό είναι αυτή που υπογράφουν τα συμβόλαια αυτών των ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά φανερά ενοχλημένος.

Τέλος για τη σχέση του με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής δήλωσε: «Για τη συνεργασία μου με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα δεν έχω λόγια, ήταν ευλογία και ήταν και ένας λόγος που είπα “ναι”. Όσον αφορά τους guest κριτές, όταν καλείς έναν άνθρωπο σπίτι σου να φάει από το φαγητό σου και να περάσει καλά μαζί σου, και να σου δώσει και λίγη από τη γνώση και εμπειρία του, φυσικά ήταν όλα πολύ οκ» υπογράμμισε.