Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και οι σταθμοί, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων προετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη της τηλεθέασης.

Το Open έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για την νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 με το οποίο παρουσίασε τη δημοσιογραφική ομάδα που θα στελεχώνει την ενημερωτική ζώνη. Όλα τα πρόσωπα, γνώριμα στο κοινό, παλιά και νέα, τα οποία αποτελούν την ομάδα της ενημέρωσης εμφανίστηκαν μπροστά στην κάμερα και παρουσιάστηκαν στο κοινό μέσω του trailer λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Τα πρόσωπα της ενημερωτικής ζώνης του Open είναι έτοιμα να υποδεχθούν στο τηλεοπτικό τους σπίτι το κοινό και να μεταδίδουν καθημερινά τους τηλεθεατές για όλα τα νέα και τις ειδήσεις της Ελλάδας και του κόσμου.

Το κανάλι της Παιανίας, ενίσχυσε τον ενημερωτικό του τομέα με δυνατές μεταγραφές και με τη νέα σεζόν θα ξεκινά από νωρίς την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού. Στις 05:00 το πρωί, η Χρύσα Φώσκολου και ο Μάνος Νιφλής θα λένε την πρώτη «Καλημέρα» ενώ στην συνέχεια, την σκυτάλη της ενημέρωσης θα παίρνουν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Στο καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων παραμένει σταθερά στο πόστο της η Λίνα Δρούγκα και αντίστοιχα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων παραμένει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η μάχη της ενημέρωσης δεν σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο. Την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αναλαμβάνουν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναλαμβάνει ο Νίκος Στραβελάκης. Στην αθλητική ενημέρωση του σταθμού παραμένει η Χριστίνα Βραχάλη.