Καλεσμένος στην παρέα της «Ελένης» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη ήταν την Παρασκευή (1/4) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και όπως ήταν φυσικό απάντησε σε όλα όσα είπε η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ την Τρίτη (29/3).

Η ηθοποιός είχε περιγράψει με γλαφυρό τρόπο την ανάβασή τους στον Όλυμπο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Γιάννης «περπατούσε σαν γέρος 90 χρονών».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λοιπόν περιέγραψε με χιούμορ τη δική του οπτική για την ανάβαση.

«Κάναμε τάμα στον Δία!», είπε χιουμοριστικά.

«Μια παρέα ήθελε να πάμε στον Όλυμπο. Τους είπα να το κανονίσουμε να πάτε. Μου λέει η Κατερίνα Γερονικολού «δεν πάμε;» και λέω εντάξει, ας πάμε. Μου έλεγαν σε ένα τέταρτο φτάνουμε και πέρασαν 8 ώρες! Στα πρώτα 20 λεπτά με έπιασε ταχυκαρδία, γιατί ξεκινήσαμε απότομα ανάβαση. Με προσπέρασαν άτομα 60, 70 χρονών… Άνθρωπος με πέρασε με το παιδάκι πάνω του! Ελένη, νομίζεις η κατάβαση είναι εύκολη; Σε κάποιο σημείο έτρεμαν τα γόνατά μου! Φτάνοντας πάνω ένας από εμάς κατέβηκε για να πάρει τον σάκο μου γιατί το έπαιζα μάγκας και είχα κουβαλήσει πράγματα», είπε.

«Φτάνοντας μου είπαν να πιω μπύρα με λεμόνι για τους ηλεκτρολύτες και έγινα τούνζι.

Αν ξαναπήγαινα θα έκανα προετοιμασία. Θα πήγαινα σε πιο χαμηλά. 8 ώρες ανάβαση; 8 ώρες δεν κοιμάμαι καν!

Στην κατάβαση πήγαμε από μία δύσκολη διαδρομή και είδαμε δύο πιτσιρικάδες που ανέβηκαν τρέχοντας και με πρόλαβαν πριν φτάσω ξανά κάτω. Πήγανε και ήρθανε κι εγώ ακόμα κατέβαινα…».

Όπως αποκάλυψε, και η Κατερίνα Γερονικολού κουράστηκε, αλλά το πάλεψε μία χαρά.

«Προτείνω σε όποιον πάει να μην πάρει πολλά πράγματα. Είχα πάνω μου 8-10 κιλά. Να μην πάρεις sleeping bag; Κοιμηθήκαμε εκεί, στο καταφύγιο. Μετά είχα δει τον Δία, την Αφροδίτη… Οριακά ήμουν να δω τον Άδη», είπε, με την Ελένη Μενεγάκη να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Θα την ζούσε ξανά αυτή την περιπέτεια; «Για τρεις μήνες έλεγα ποτέ ξανά, ποτέ ξανά!».

Το Fishy, το τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο και ο Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη συμμετοχή του στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» αλλά και τη δεύτερη σεζόν του Fishy, για το οποίο μάλιστα έκανε και πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αποκάλυψε, τον Μάιο ξεκινάνε τα γυρίσματα για το Fishy, το οποίο θα έχει 28 επεισόδια την επόμενη σεζόν. Δεν θα μπορέσει καθόλου να ασχοληθεί με το θέατρο, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση. Ωστόσο, αυτή την περίοδο κάνει συνομιλίες για ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο.

«Το θέατρο που απαιτεί φυσική παρουσία κάθε μέρα απαιτεί μεγάλη δέσμευση και θα είμαι εγκλωβισμένος αν το κάνω φέτος. Φέτος θέλω να κάνω την εκπομπή, να πάρω την κόρη μου να πάμε ένα τριήμερο. Φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά που δεν θα κάνω θέατρο. Πέρασε ο χρόνος και είπα γιατί δεν έχω κάνει πράγματα;».