Η κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης, γέμισε κόσμο και παίκτες οι οποίοι είχαν αποχωρήσει από το διαγωνισμό διεκδίκησαν την επιστροφή τους στο σπίτι. Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις κριτές και να πάρει τη πολυπόθητη λευκή ποδιά και να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef.

«Η αλήθεια είναι ότι χθες δεν περίμενα να μπω απευθείας στο σπίτι. Ήρθα να μαγειρέψω και να περάσω καλά και αυτό φάνηκε μάλλον στο πιάτο μου», δήλωσε η Ελπίδα στην κάμερα του MasterChef.

Όμως, όπως φάνηκε στο αποψινό επεισόδιο, δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τις επιστροφές. Συγκεκριμένα, η Φανή μιλώντας στην κάμερα του MasterChef έδειξε τον εκνευρισμό της για την επιστροφή της Ελπίδας. «Η Ελπίδα έχει φέρει την αρνητική της ενέργεια μέσα στο σπίτι. Δεν αφήνει άνθρωπο σε ησυχία. Μόλις σε δει να ηρεμείς σε πιάνει και σου λέει κάτι το οποίο είναι αχρείαστο. Βρε παιδί μου δε χρειάζεται να το πεις, δε χρειάζεται να το παίξεις καλός. Από τη νύχτα που έφυγε η Ελπίδα μέχρι και χθες το σπίτι είχε μία ησυχία. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο τι είναι η Ελπίδα», δήλωσε η νεαρή παίκτρια.

Πώς διαμορφώθηκαν τα τρία μαγειρικά ζευγάρια;

Οι μαγειρικές κόντρες συνεχίζονται στο αποψινό επεισόδια με τα τρία ζευγάρια τα οποία θα διεκδικήσουν τις λευκές ποδιές αλλά και την επιστροφή τους στο σπίτι του MasterChef.

«Εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα διαλέξει αντίπαλο. Διαλέγεις και πρωτεϊνη και ο αντίπαλός σου θα διαλέξει φρούτο. Και τα δύο υλικά θα πρέπει να πρωταγωνιστούν στο πιάτο. Τώρα δεύτερο πλεονέκτημα. Εσύ θα είσαι αυτός που θα είναι αυτός που θα ορίσει ποιος θα διαλέξει αντίπαλο», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο ο οποίος είχε το δεύτερο καλύτερο πιάτο στην προηγούμενη δοκιμασία.

Ως αντίπαλό του διάλεξε τον Νίκο και τα χτένια ως πρωτεϊνη και ο Νίκος με τη σειρά του διάλεξε το μάνγκο. Ο Γρηγόρης με τη σειρά του επέλεξε τον Στέφανο και εκείνος θέλησε να έχει απέναντί του τον «Μπόμπαινα». Το τρίτο και τελευταίο ζευγάρι ήταν η Βασιλική με την Αναστασία.