Ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση ήταν ο Μάριος και εκείνος, όπως και οι υπόλοιποι 5 έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο. Ο παίκτης του MasterChef όμως, ο οποίος ήταν στον τάκο ήθελε να κάνει την ανατροπή όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να εκνευρίσει τον Σωτήρη Κοντιζά και να ξαφνιάσει τους Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μάριος εμφανίστηκε με την παρασκευή του μπροστά στους κριτές, τους ενημέρωσε πως ναι μεν ακολούθησε τη συνταγή στο πιάτο αντιγραφής αλλά χρησιμοποίησε ζυγαριά διότι ήθελε να ανεβάσει το βαθμό δυσκολίας και το είδε, όπως είπε σαν προσωπικό challenge.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν μου βγάζει νόημα. Ήθελες να λειτουργήσεις ως ανθρώπινη ζυγαριά;» του απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε πως: «Δεν σέβεσαι τον άνθρωπο που έκανε τη συνταγή». Οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του και φυσικά βρήκαν αρκετές αστοχίες.

Τον δίκασε το twitter

Την απόφαση του παίκτη του MasterChef δεν φάνηκε να ασπάζεται και το twitter και οι χρήστες δίκασαν τον παίκτη με τα tweets τους.